facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weer Als Nieuw

Weer Als Nieuw

Info

Autopoetsbedrijf in Wervershoof (NH). Voer- en vaartuigen komen hier WeerAlsNieuw vandaan. Ook met Wasbox XL. Voor zowel particulieren als bedrijven.



"Zelf de auto, bus, boot, motor, camper of caravan wassen. Je kunt gebruik maken van een hele grote overdekte en goed verlichte wasbox en een stofzuiger. Je kunt dit ook laten doen. Daarnaast is WeerAlsNieuw een autopoetsbedrijf."
Adres: Nijverheidsweg 18, 1693 AM Wervershoof
Telefoonnummer: +31623761970
Stad: Wervershoof
Route: Nijverheidsweg 18
Postcode: 1693 AM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Jeffrey Oud Wervershoof, Camper poetsbedrijf noord Holland, Autolak weer als nieuw
Recensies
Als volledig nieuwe wasstraat werkt alles lekker fijn. En grote pluspunt is dat de vloer en de cabine zelf nog heerlijk schoon is.
Mooi professioneel bedrijf met uitstekende service. Onze auto uit 2014 leek oprecht Weer Als Nieuw. Deze daardoor goed weten te verkopen. Geen idee hoe ze het doen, maar kleine krasjes die ik er zelf niet uit kreeg met cleaneren en poetsen, kregen zij wel helemaal weer weg. Ook onze boot glom er over na een speciale behandeling. Top!
Dit is een zaak waar je heen moet als je weer een auto als nieuw wil terug krijgen Maar ook de doe het zelf was plaats buiten is top.
Ik ben hier voor het eerst geweest om mijn camper te laten reinigen. En wat een resultaat! Ik wist niet wat ik zag. En dat voor een zeer redelijke prijs. Ik kom hier zeker weer terug. Bedankt Jeffrey en team!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid