facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weegschaalmuseum

Weegschaalmuseum

Info

Naarden heeft er sinds 8 juni 2012 een museum bij! Het weegschaalmuseum is een museum over weegschalen, maten en gewichten. Het is gesitueerd in het monumentale pand het 'Spaanse Huis' dat zijn oorsprong vindt in de Middeleeuwen.

Geschiedenis

In oktober t/m maart alleen in de weekenden (zaterdag en zondag) geopend.

Adres: turfpoortstraat 27, 1411 ED Naarden
Telefoonnummer: 035 5447153
Stad: Naarden
Route: turfpoortstraat 27
Postcode: 1411 ED



op zoek naar gerelateerd: Comenius Museum
Recensies
Dit is echt een pareltje. In een gebouw met zoveel historie wat op zichzelf al een bezoek waard is gaat er een wereld van meten en wegen voor je open. Doen!
Klein maar bijzonder museum! Ook een van de locaties van het Fotofestival Naarden.
Zo leuk ontvangst ook al was t al half 5 geweest. Een zeer enthousiaste medewerker Han vertelde zoveel. Dat we zeker terugkomen. We mochten uitgebreid alles bekijken. Heerlijk.
Geweldig museum, de vrijwillige rondleiding is echt super leerzaam.Samen met kinderen worden er veel leerzame testjes gedaam Echt een aanrader. Met museumkaart gratis toegang.
Hele leuke ervaring. Mooie collectie. Leuk om de geschiedenis van wegen en maten gewichten te zien.
Je kan merken dat meneer echt passie heeft voor z'n vak en het overbrengen van..! Het was leuk en we hebben veel geleerd. Onwijs bedankt!
Sympathiek en enthousiast ontvangen. Leuk museum om eens te bezoeken.
Wat een leuk leerzaam museum,de beheerder van het museum vertelde met passie en liet ons wat proefjes doen.Een aanrader.
Niet geweten dat er zoveel weegschalen zijn. Ook mooi geëtaleerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid