facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wedressyou

Wedressyou
"Deze WE Fashion-winkel heeft een men-, women-, boys- en girlsafdeling. Kom langs voor inspiratie of om hulp te krijgen bij het vinden van de juiste outfit! Deze winkel is 7 dagen per week geopend."
Adres: Puccinistraat 151, 2901 GL Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: +31 6 48757849
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Puccinistraat 151
Postcode: 2901 GL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voetbalshop.nl Capelle aan den IJssel Voetbalshop.nl Capelle aan den IJssel 2 km Perfect schoenen besteld komen nog binnen Adidas
Recensies
Voel me hier altijd welkom, geen personeel die zich opdringen maar wel ontiegelijk behulpzaam zijn als je hulp nodig hebt.
Mooie winkel, goede kwaliteit kleden en vriendelijk personeel. Maar misschien nog belangrijker: een goede prijs. Zeker een fijne winkel om kleding te kopen!
Netjes ogende winkel in het centrum van het Alexandrium. Er is een relatief beperkt aanbod voor heren t.o.v. dat voor de dames. Prijzen zijn gemiddeld te noemen voor de geboden kwaliteit maar toch nog altijd goedkoper dan de duurdere winkelketens. Na wat zoeken kun je hier unieke kledingstukken vinden. Het personeel is daarnaast ook vriendelijk.
Leuk team, goed geholpen met een heeeeele stapel overhemden. Vervolgens een 'klein probleempje' geconstateerd na het afrekenen, helaas al thuis aangekomen op dat moment. Team is ruim meedenkend en zeer klantvriendelijk. Jullie doen het helemaal top, bedankt voor het oplossen van de bijna domper : we komen zeker weer terug!
Middelgrote WE. Ik heb wel altijd wat moeite om de langere maten te vinden in deze vestiging. Blijkbaar zijn de mensen hier gemiddeld wat korter, want bij alle modeketens in het Alexandrium heb ik daar last van.
De korting in deze waardeloze zaak geld alleen als je een naam en mailadres in vult anders krijg je het niet, ooit zo zout gegeten nooit meer naar binnen afdwingen van gegevens zelf terug hangen in de rekken
Beperkte keuze en maten kloppen niet. Een L of Xl is vergelijkbaar met een S of M vam andere kledingzaken.
Aardig duur, maar goede en snelle service waardoor ik snel heb kunnen vinden wat ik nodig had
De medewerkers is niet aardig agressief
Vriendelijk, gezellig personeel. Heel erg behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid