facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WeDo Profitcoaching

WeDo Profitcoaching

Info

Geld verdienen - winst maken - werken met plezier - persoonlijke advisering -financieel management- coaching- workshops voor ondernemers

Geschiedenis

Verzorgt financiële administraties, tussentijdse cijfers en jaarrekeningen voor bedrijven voor zowel MKB als ZZP en eenmanszaken.

Adviseert ondernemers hoe zij de winst kunnen verhogen door het analyseren en verbeteren van de bedrijfsprocessen. Heeft sterke betrokkenheid bij alle processen en het totale beeld van de onderneming.

Creeërt beter inzicht in kosten, benodigde bruto-marges en andere cijfers. Maakt de vertaalslag van cijfers naar praktijk en andersom.

Is een voorstander van budgetbewaking. Beter tussentijds afwijkingen vaststellen en bijsturen dan achteraf vaststellen dat het niet helemaal gegaan is zoals bedoeld.

Biedt een helpende hand bij het wegwerken van achterstanden in de administratie of in geval van afwezigheid van de vaste medewerker. Op lokatie werken is geen enkel probleem.

Vaste prijsafspraken! "Weten waar u aan toe bent" is het motto!

Adres: Harderwijkerweg 251, 8077RE Hulshorst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0612612583
Stad: Hulshorst
Route: Harderwijkerweg 251
Postcode: 8077RE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
4UDSign 4UDSign 350 meter Reclame & Ontwerp Bureau
G. van den Bosch Loon & Grondwerken G. van den Bosch Loon & Grondwerken 871 meter Diverse werkzaamheden in het grondverzet. Leveren van zand, grond en grind soorten. S...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid