facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WeDesignIt

WeDesignIt

Info

Young Dutch company for web sites, web apps, customized solutions, refactoring jobs and bug fixing



"Een website hoort structureel goed in elkaar te zitten doorlopend verbeterd te kunnen worden. Wij realiseren én onderhouden efficiënte websites en webapplicaties die weer jaren meegaan.Als technisch internetbureau in hart en nieren leveren we oplossingen. Geen verkopers met mooie praatjes, maar techniek in begrijpelijke taal. Voor zowel nieuwe projecten als oplossingen voor problemen met uw bestaande website en altijd vergezeld van een helder advies voor de toekomst.Zo kunt u door met waar u goed in bent."
Adres: Nieuwstraat 2, 3255 AR Oude-Tonge
Telefoonnummer: 0853031766
Stad: Oude-Tonge
Route: Nieuwstraat 2
Postcode: 3255 AR


Recensies
Diverse partijen overwogen voor een koppeling met vacature API. Voro wedesignit gekozen vanwege hun heldere uitleg en communicatie. Helemaal tevreden over het resultaat!
hosting had een update gedaan waardoor mijn website offline was. Patrick heeft alles goed gezet en snel weer online
Aanpassingen in een PHP script nodig waar ik zelf niet uitkwam. Ze hadden het probleem zo gevonden en opgelost. Aanrader!
Het blijven natuurlijk ict'ers... maar dan wel hele prettige!
leuk gesprek gehad maar meer vragen dan antwoorden voor een paar simpele aanpassingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid