facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weddings by Liset

Weddings by Liset

Info

Een festival bruiloft, een intiem samenzijn of een thuislocatie die volledig ingericht moet worden…NIETS IS TE GEK!



"Als weddingplanner en professioneel ceremoniemeester ben ik actief in Nederland en België. Bruiloften van a tot z of alleen hulp op de dag zelf? Alles is mogelijk."
Adres: Liesentstraat 9a, 5405 AH Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0615960740
Stad: Uden
Route: Liesentstraat 9a
Postcode: 5405 AH


Recensies
Omdat wij van plan waren een "do it yourself"-weekend bruiloft te organiseren, waren we op zoek naar iemand met ervaring die ons daarbij wilde helpen. Ook het ceremoniemeesterschap leek ons een hele dagtaak bij zo'n bruiloft, dus daar wilden we liever niet een familielid mee opzadelen. Maar gelukkig vonden we Liset! Woont ook nog eens vlakbij onze trouwlocatie, dus kende de regio en leveranciers in de buurt. Vanaf het eerste contact voelde het vertrouwd en heeft ze ons geholpen met alles op een rijtje te zetten. We hebben gekozen voor weddingplanning op maat. Dat wil zeggen: we zijn zelf in de lead gebleven en Liset heeft ons bijgestaan op de vlakken waar we hulp nodig hadden. Dit was perfect! Zo konden we alles stylen zoals we het zelf voor ogen hadden, maar had Liset contact met leveranciers, maakte ze het draaiboek en konden we altijd even met haar sparren over dagindeling, hoeveelheid gasten, of er wel genoeg eten/drinken zou zijn, etc etc. En een van de fijnste dingen was dat Liset ook ceremoniemeester was op de dag van onze bruiloft. Alle leveranciers op de juiste tijd ontvangen en naar de juiste plek begeleid, gasten ontvangen, hulp geboden tijdens de fotoshoot, dingen klaargezet, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Compleet ontzorgd hebben wij de dag kunnen beleven. Er is ongetwijfeld wel ergens iets niet soepel verlopen, maar wij hebben het niet gemerkt! Mocht je dus twijfelen of je Liset's hulp wil inschakelen voor jouw bruiloft: het is het echt meer dan waard, gewoon doen! Dus lieve Liset: onwijs bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan!! [ Foto's @ d-eYe photography ]
Liset was 24-6-2022 de ceremonie meester op onze bruiloft. Omdat wij beide graag de touwtjes in handen houden, vonden wij het voor onze bruiloft enorm belangrijk dat wij een capabele ceremonie meester hadden. Dit zodat wij zelf alleen maar hoefden te genieten van onze grote dag. Tijdens de dag bleek dat wij de juiste keuze hadden gemaakt. Wat een enorme verademing met Liset aan het "roer". De dag is geweldig verlopen en we hebben geen moment iets gemerkt van de zaken "achter de schermen". Wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor Liset in het volledige traject van voor bereiding tot afwikkeling en zouden iedereen Liset willen aanbevelen.
Wij hebben alle voorbereidingen zelf gedaan maar op de bruiloftsdag zelf hebben we voor liset gekozen. We hadden fijn contact met haar vooraf en op de dag zelf regelde ze op de achtergrond alles. Liset heeft een fijne rustige houding/uitstraling. Wij waren erg blij met haar.
Daar waren we dan, verloofd, en dan. Ja dat was een goede vraag. We hadden beide al verschillende bruiloften meegemaakt, maar onze eigen bruiloft regelen vonden we toch wel erg spannend. Liset heeft ons als weddingplanner en ceremoniemeester enorm geholpen. Ze heeft ons advies gegeven in de verschillende leveranciers, een to do-lijst voor wat we allemaal moesten regelen en een goed draaiboek helemaal afgestemd op onze verlangens. Op de dag zelf heeft ze alles geweldig geregeld, zodat we daar zelf of familie of vrienden niet mee hoefde op te zadelen. We zouden Liset aan iedereen aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid