facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weddingplanner Texel Trouwen op Texel

Weddingplanner Texel Trouwen op Texel

Info

Weddingplanner Texel Willen jullie trouwen op Texel? Wanneer jullie in het huwelijksbootje naar Texel willen stappen, verwelkomen wij jullie aan boord en
staan klaar voor een onvergetelijke reis!

Geschiedenis

Willen jullie zorgeloos genieten van een unieke en persoonlijke bruiloft op Texel? Weddingplanner Texel zorgt voor de perfecte planning en voorbereiding van jullie huwelijksdag, volledig afgestemd op jullie wensen, ideeën en budget.

Jullie hebben vast en zeker al een beeld gevormd van jullie trouwdag, denk daar maar eens over na..
Dit beeld voor jullie waar te maken is ons doel.

Door de intensieve samenwerking met bedrijven op Texel in alle branches, hebben wij de aangewezen
personen naast ons staan om de perfecte huwelijksdag te creëren en kunnen wij een scherpe offerte bieden.



"Wauw, gefeliciteerd! Jullie willen trouwen op Texel. Op het eiland mag je overal trouwen – of dat nou met je blote voetjes in het zand, midden in het bos of in een schapenboet in het weiland is. Ik help je die speciale plek vinden die helemaal bij jullie past.Als wedding planner, stylist en ceremoniemeester neem ik je op je trouwdag mee op avontuur. Een beleving die zo dicht bij jullie staat, dat het voelt als thuiskomen. Omdat ik jullie bruiloft persoonlijk en authentiek maak, mogen jullie die dag helemaal jezelf zijn."

"Wauw, gefeliciteerd! Jullie willen trouwen op Texel. Op het eiland mag je overal trouwen – of dat nou met je blote voetjes in het zand, midden in het bos of in een schapenboet in het weiland is. Ik help je die speciale plek vinden die helemaal bij jullie past.Als wedding planner, stylist en ceremoniemeester neem ik je op je trouwdag mee op avontuur. Een beleving die zo dicht bij jullie staat, dat het voelt als thuiskomen. Omdat ik jullie bruiloft persoonlijk en authentiek maak, mogen jullie die dag helemaal jezelf zijn."
Adres: de Ruyterstraat 85, 1792 AL Oudeschild
Telefoonnummer: 0623030331
ln.spirtlexet@ofni
Stad: Oudeschild
Route: de Ruyterstraat 85
Postcode: 1792 AL



op zoek naar gerelateerd: trouwen schapenboet texel, trouwen aan zee, trouwen vuurtoren texel, trouwfeest aan zee, trouwen op strand texel
Recensies
Sophie heeft onze bruiloft georganiseerd. We zijn getrouwd op 23 juni 2023. Sophie is een enthousiaste, creatieve en energieke dame. Wat ons in het bijzonder opviel, is dat Sophie boordevol met ideeën zit. Ook als bijvoorbeeld iets even niet lukt, dan heeft Sophie al direct een ander geweldig idee. Sophie is een perfectionist en doet haar werk met veel passie. Dit merk je voornamelijk in de decoratie welke tot in het detail klopt. De lunch na onze ceremonie heeft plaatsgevonden in een kas. De wijze waarop Sophie de kas heeft omgebouwd naar een schitterende lunchlocatie was zeer indrukwekkend. Alle gasten inclusief wijzelf waren onder de indruk. De communicatie met Sophie verliep in de aanloop naar het huwelijk prettig. Waarbij ze bereikbaar is via WhatsApp, mail of via een ouderwets telefoongesprek. Sophie is tevens enorm flexibel en kan zich snel aanpassen. Ook als er op de dag zelf nog een aanpassing nodig is in het programma, dan geeft ze je het gevoel dat ze dit met plezier voor je doet. Een ander bijkomend voordeel is dat Sophie van het eiland komt. Je merkt dat ze de connecties heeft, waardoor veel dingen veel gemakkelijker gaan. Ons bruiloftsweekend heeft drie dagen geduurd en dit was fantastisch. Ons huwelijk was beter dan we ons hadden voorgesteld en dit komt grotendeels door Sophie!
Sophie heeft ons ondersteund in de aanloop naar onze bruiloft en was onze rots in de branding tijdens de bruiloft. Vanaf het eerste contact klikte het op persoonlijk level al meteen, wat erg fijn is voor een goede samenwerking. Sophie is super vrolijk, heeft veel praktische ideeën en het is ontzettend fijn dat ze zoveel connecties heeft op het eiland. Hierdoor was veel mogelijk en werd ons veel uit handen genomen.
Wij kunnen iedereen Sophie aanraden. Sophie heeft voor ons de ceremonie en styling geregeld op het strand pracht locatie op het mooie Texel. We zijn getrouwd op 17 Juni 2023 en wat was het geweldig! Sophie is een energieke, enthousiaste, creatieve en lieve dame, die exact weet wat ze doet. Tot de kleinste details is het perfect. Ze is meedenkend en luistert goed naar wat je wel en juist niet wilt. Ze kwam met zulke goeie ideeën, waar wij niet eens bij stil hadden gestaan. Vanaf dag 1 toen we met haar in gesprek gingen tot de dag van ons trouwen hebben wij het volle vertrouwen gehad dat alles uitstekend zou verlopen. We hebben eigenlijk geen enkele stress gehad in de aanloop van ons huwelijk en dat is precies waar Sophie voor zorgt. Zelfs alle wijzigingen die we hebben aangebracht ook op het laatst waren geen probleem. Ze is super flexibel en oplossingsgericht. En de styling...... GEWELDIG! Je ziet duidelijk haar passie hierin terugkomen. Wij hebben een fantastische mooie dag gehad, die nog beter is verlopen dan we ons konden wensen en dit mede door Sophie. Bedankt voor alles Sophie je bent een topper!
Wat een geweldige dame, die alles goed in de hand heeft. Keurige afspraken kunnen maken en dezen worden zeer goed nagekomen. Wat erg fijn en professioneel is, dat ze de hele dag aanwezig is om de regie goed in de gaten te houden. Wat dat aangaat een dame die weet wat ze doet, net als de mensen die hun bruiloft door haar laten verzorgen. Kortom, alleen maar positieve dingen die wij over haar kunnen zeggen. Jammer dat men dus maar één keer deze dag beleefd, als we het mochten over doen, dan weer met en door haar. Nogmaals bedankt voor alles.
Voor ons huwelijk hebben aan Sophie gevraagd of ze ons huwelijk wilde organiseren. En dat heeft Sophie met grote passie en onze volle tevredenheid uitgevoerd. We hebben zelfs niets hoeven doen. Sophie heeft alles geregeld! En hoe! Topper. Ze heeft voor ons de boet “de Nederlander” aangekleed in december. Zorg gedraagt voor alle benodigde accessoires voor onze restaurantjes! Niets was teveel. Kortom, we raden Sophie voor 1000% aan. Bedankt Sophie!
Sophie hielp mij en Lotte bij de aankleding van onze bruiloft op Texel. Ze dacht proactief mee en zorgde met haar enthousiasme voor een fijne samenwerking. Echt een aanrader om haar in te schakelen.
Sophie heeft voor ons de styling op onze bruiloft verzorgt. Ze is super enthousiast en kan snel schakelen. Een dag voor de bruiloft hebben we besloten dat de ceremonie vanwege het weer niet op het strand kon plaats vinden maar binnen in de serre. Sophie heeft ervoor gezorgd dat de setting perfect was en de sfeer was misschien nog wel intiemer dan het oorspronkelijke plan.
Na anderhalf jaar verloofd te zijn en te plannen hebben wij recent onze bruiloft gehad. Wat was het genieten, en dit was met heel veel dank aan Sophie. Het afgelopen jaar is zij zo betrokken geweest, heeft ons en de getuigen een weekend lang Texel laten zien, heeft ons met allerhande creatieve ideeën laten nadenken over de mogelijkheden en vooral op de bruiloft zelf alles ook heel soepel laten verlopen. Echt niks dan lof en ik zou iedereen Sophie aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid