facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WECOLOUR

WECOLOUR

Info

Kappers kwaliteit haarverf, zo puur mogelijk, voor thuis gebruik. Veel beter en zachter voor je haar, geeft het glans, verzorging en houdt de kleur lang mooi. Geen verzendkosten en de pakketten passen door de brievenbus.

Geschiedenis

Kappers kwaliteit haarverf, zo puur mogelijk, voor thuisgebruik.



"Webshop met kapperskwaliteit haarverf voor thuis, zonder anmonia. Zo puur mogelijk, veel beter en zachter voor je haar"
Adres:
Telefoonnummer: +31713020444
Stad: Noordwijk aan Zee


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NR Clinics NR Clinics 440 meter CoolSculpting is een methode om permanent vet te verwijderen bij mensen die zelfs ond...
Recensies
Echt superverf en altijd paraat om je te helpen en te adviseren. Ook de shampoo, conditioner en de dark bamboo zijn top producten voor mijn haar met grove krul/slag. Afgelopen maanden heb ik het weer een paar keer door de kapper laten verven, maar de kosten waren enorm en met de tips en handleiding van wecolour kan ik het prima zelf. Dus weer een pakket besteld en erg blij met het resultaat
Ik gebruikte, toen ik de eerste keer de haarverf van WECOLOUR gebruikte, de helft uit het pakje. Dat bleek genoeg, het resultaat was erg mooi. Nu op vakantie gebruikte ik de rest. Langs de haarlijn van het gezicht en bovenop gebruikte ik het kwastje, de rest van de verf die resteerde masseerde ik in het overige deel van mijn haar. En opnieuw een heel mooi resultaat! Eerder ging ik naar de kapper om mijn haar te laten kleuren, vanaf nu ga ik het zelf doen met dit fijne product. Erg makkelijk om te gebruiken door de duidelijke gebruiksaanwijzing en het bespaart ook nog eens heel veel geld!
Voor de 1e keer hier besteld en super enthousiast ! Super goede verf vandaag m n uitgroei geverfd en ik zie geen verschil met de kapper ! Echt mooi geworden. Alles is ook netjes verpakt er zat zelfs shampoo en conditioner bij. Ook blij met de prijs
Een hele fijne verf, die ook nog eens ontzettend lekker ruikt. Helaas heeft de verf alleen niet op mijn haar gepakt. Ik heb licht blond haar en heb de kleur 9.13 gekocht. Ik hoopte op een tint donkerder, maar de kleur is hetzelfde gebleven.
Onwijs tevreden over WECOLOUR en wat een topservice! Altijd snel een reactie via de mail en goed advies! Laatst was een kleur iets anders uitgevallen dan wat ik had verwacht en ik kreeg direct een advies en een nieuw setje haarverf. Echt dik tevreden!
De kleuren donkerbruin 3.0 gemengd met 4.1 in het begin heeeel erg donker, zwart bijna wel egaal. Maar na 2 wasbeurten heel erg terug gelopen en eigenlijk komt mijn eigen haar kleur er alweer doorheen waardoor er weer kleurverschil in zit helaas . De grijsdekking is verder prima
Ik heb nu 2 keer de 6.8 kleur gebruikt en ben superblij met de resultaat. De oprichters van WeColour zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Na jarenlang henna te hebben gebruikt werd de grijze haren te vel oranje. Bij de kapper durven ze je haar niet te verven na het gebruik van henna. Maar ik heb ongeveer 6 maanden gewacht na de laatste henna behandeling dan 6.8 gebruikt. Was redelijk tevreden maar je zag wel de overgaan naar de henna kleur nog. WeColour heeft een gratis pakje 6.8 opgestuurd en ik heb nog een keer geverfd. Nu ben ik echt superblij! Alle grijs gedekt, geen ovegang maar nog steeds een warme bruin kleur. Een aanrader!
Ik ben zeer tevreden over jullie producten. De verf stinkt niet en het haar blijft zacht aanvoelen. Heel anders - en veel beter - dan bij de klassieke verfproducten, zelfs bij de kappers die er prat op gaan dat ze de betere producten gebruiken. Heb eergisteren de 9.13 uitgeprobeerd en het bekomen resultaat oogt precies zoals de kleur die op de drie foto's wordt afgebeeld. Ik ben wel in schakeringen overgeschakeld naar deze kleur. Mijn zeer dun haar was dus eerst ultra licht blond geverfd. Ik heb het langzaam aan verdonkerd in 4 beurten, door in de mix steeds een kwartje meer van de 9.13 toe te voegen. Ik weet niet of dat de reden is dat de verf "een precies succes" is, maar dat lijkt me wel mogelijk. Ik vind dat dit gamma voor eenieder een aanrader is, en dat is het des te meer voor wie broos haar heeft.
ik heb mijn uitgroei geverfd met de licht goudblond 9.3 maar deze kleur pakt helemaal niet licht of blond uit. Sterker nog, deze kleur pakt heel donker uit, bruin met wat goud erdoor. De kleur wordt na het wassen steeds meer as kleur en dof helaas en het staat mij echt helemaal niet. Ik loop nu met een bruine en dof uitgroei rond bij mijn goudblonde lokken. Ik vind dat WECOLOUR de 9.3 niet als een 9.3 mag verkopen want de kleur is niet licht en totaal niet blond. Ook mijn kapper vind dat de kleur absoluut niet een 9.3 Loop nu met mijn handen in mijn haren want kan het niet zomaar weer in een andere kleur verven. Ben zeer teleurgesteld ondank dat ik met mijn klacht vriendelijke en goed geholpen ben door WECOLOUR> Ik wil niet onaardig overkomen maar ik zal nooit meer bestellen bij WECOLOUR omdat ik de kleuren niet vertrouw. Ik geef 2 sterren omdat de kleur echt teveel vind afwijken aan wat aangeven wordt op de website en de kleuromschrijving en omdat ik vind dat andere klanten dit moeten weten zodat ook zij niet teleurgesteld worden.
Beste grijsdekkende verf ooit. Ik ben meer dan tevreden over de verf, zeer goede kwaliteit. Zeker het proberen waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid