facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WebZuid.nl

WebZuid.nl

Info

WebZuid.nl maakt professionele en betaalbare websites en webshops. Ook ontzorgen wij u op het gebied van domeinnamen, webhosting en drukwerk!



"Ontwikkelt voordelige, professionele websites en webshops in de regio Limburg."
Adres:
Telefoonnummer: +31 6 402 483 16
Stad: Wessem


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00

Recensies
Luuk heeft onze website van KVW Heel gebouwd. Het was erg prettig om met Luuk samen te werken. Hij reageert snel, is betrokken en denkt mee. En de website is erg mooi geworden, helemaal naar onze wens. Een echte aanrader!
Ha Luuk, Ik wil je heel erg bedanken voor de prettige samenwerking! Ben heel tevreden met mijn nieuwe website en de communicatie hoe het is gegaan Helaas heb ik een slechte ervaring gehad met het vorige bedrijf wat mijn website had gebouwd. Via via bij Luuk uitgekomen en zeker geen spijt van, had ik dit maar 2 jaar geleden geweten Luuk heeft een profesionele goede website gemaakt voor een leuke prijs, en alles werkt naar behoren! Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende website. Keep up the good work!
Luuk heeft een erg mooie website voor mij gemaakt. Hij is snel met reageren op vragen en hij is graag bereid een stapje extra te zetten zonder iedere minuut meteen door te berekenen. Een erg fijne en betrouwbare webdesigner!
Luuk heeft voor ons een super mooie website gemaakt. Eentje van deze tijd met een mooi design. Daarbij gaat de communicatie direct en snel, waardoor de service heel goed is!
Hallo beste Luuk, Het ontwerpen van een website over een niet alledaags onderwerp namelijk Microscopie, is je goed gelukt. De site ziet er gelikt uit; modern, opgeruimd en toegankelijk. De communicatie met WebZuid verliep goed, evenals de service, ondanks de propleempjes met One.com. Groet, Willem
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid