facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Websitedesigner.nu

Websitedesigner.nu

Info

Voordelige Website of Webshop laten maken? Wij maken websites die converteren. Professionele en moderne websites. Kijk op onze website voor meer informatie, een offerte of een afspraak.



"Wij bouwen professionele websites & webshops.U kunt bij ons terecht voor:-website & webshop ontwikkeling-WordPress onderhoud & security-SEO & optimalisatie-logo ontwerpen-huisstijl ontwerpenWe geven u graag meer informatie dus neem even contact met met ons op of kijk op onze website voor meer informatie en ons portfolio."
Adres:
Telefoonnummer: 06-15549090
Stad: Wageningen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Serv-ICT Internet Solutions Serv-ICT Internet Solutions 2 km Prettig dat er snel een afspraak mogelijk was om mijn hardware met de software na te...
GrafiGo GrafiGo 2 km GrafiGo brengt bedrijven in contact met grafisch opgeleide studenten om zo een profes...
Recensies
Fijne man, die echt maatwerk levert voor een scherpe prijs! Wouter neemt alle tijd om ons uitleg te geven. In deze nieuwe wereld van Whoocommerce en WordPress. We zijn erg blij met onze mooie website. Als we iets willen dan probeert Wouter daar echt iets moois van te maken. Hij heeft ook zelf allerlei leuke ideeen. Wouter neemt ook de tijd om allerlei adviezen te geven. Soms duurt het wel wat lang voor hij reageert. Maar de reaktie komt zeker. Hartelijk dank voor de moeite en je tijd : Met vriendelijke groet, Wouter
Mijn WebSite: Descon Development is naar volle tevredenheid opgebouwd. Wouter heeft alle tijd genomen om goed te luisteren wat voor een site ik wil. Deze vertaalslag heeft hij perfect vertaald naar een hele mooie site waar ik erg trots op ben! Kortom: aanrader!
Super bedrijf, betrouwbare partner voor website en webshop. Levert maatwerk voor een scherpe prijs. Wouter heeft tijd voor zijn klant en geeft een professineel advies.
Een zeer betrouwbare partner voor het bouwen van je eigen website of webshop. Neemt alle tijd voor je om je door alle stappen te begeleiden. Heeft uitstekende kennis van zaken en is zeer professioneel. Ik zou hem iedereen aanbevelen!
Super aardige benadering van eigenaar. Resultaat website is geweldig. Ik wou dat de andere, illustere , designers deze mentaliteit hadden.
Uitstekend resultaat Wouter is echt een topper! Verstaat goed je wensen. En vertaald dat in een uitstekende website!
Wouter van Websitedesigner.nl heeft mij heel goed geholpen met het bouwen van mijn webshop! Veel persoonlijk contact erg fijn werken met hem!
Open communicatie en heldere afspraken Wouter helpt je waar hij kan, dat werkt fijn samen, ik heb er een mooie website voor teruggekregen en daar ben ik blij mee.
Zeer goede ervaring mee! Maakt in korte tijd een mooie en goede website. Denkt mee en Is prettig in de communicatie. komt afspraken na. Kortom een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid