facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Webshop DIO

Webshop DIO

Info

Webshop DIO is een webshop dat 100% natuurlijke honden, katten en paarden voeding,snacks en supplementen verkoopt.



"Wij zijn een gedrag & voeding advies centrum waar u altijd welkom bent voor vragen over hondengedrag, voeding, gezondheid, en training. Tevens bent u op het juiste adres als het gaat over de verkoop van natuurlijke voedingen,snacks en supplementen."
Adres: Stationsstraat 20B, 5151HB Drunen
Telefoonnummer: +31416537009
Stad: Drunen
Route: Stationsstraat 20B
Postcode: 5151HB



op zoek naar gerelateerd: DIO puppycursus, Hondenschool Drunen, Dieren Drunen, D.I.O. Drogist, D.I.O. Openingstijden, Biotensor meting hond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wishes Winkel Wishes Winkel 312 meter Wij zijn altijd weer op zoek naar nieuwe wensen van onze klanten. Heeft u een sugesti...
Recensies
AANRADER! Deskundig advies over voeding en gedrag. Ruim assortiment en vriendelijk personeel. Denken met je mee. De puppycursus en puppyvervolgcursus gevolgd en heel wat wijzer geworden. Kleine groep, dus veel aandacht en goede uitleg. Zo fijn als je je hond duidelijker begrijpt voor hond natuurlijk ook. Het neemt plaats in de bossen, dus je krijgt te maken met situaties waar je dan meteen op kunt inspelen. Echt een aanrader om samen met je pup aan de slag te gaan!
Goede uitleg en zorg om de dieren, kom hier graag, altijd een luisterend oor en abby wordt hier goed behandeld
Als je graag €60 wilt weggooien moet je hier een ‘meting’ laten doen. Met een soort wichelroedestokje boven de hond stelt ze vragen aan de hond “ben je gevoelig voor dit of dat”. En ja hoor: je hond heeft uiteraard behoefte aan voedsel wat ze toevallig in de winkel hebben liggen. Je kunt voor dat geld net zo goed 60 kaarsjes opsteken. Niet doen.
Joyce is een deskundig persoon die weet waar ze het over heeft. Onze pup van 8 maanden liep over van prikkels en had last van de miscommunicatie met ons qua rang. Na 1 sessie al enorme verbetering en een wereld van verschil, haar stress is weg en wij hebben een vrolijke gezellig pup waar je heerlijk mee kan knuffelen. Nog 1 sessie extra gedaan om de puntjes op me i te krijgen. Ze is een absolute aanrader.
Ik heb een hondje met problemen en hier terecht gekomen bij een gedragsdeskundige. Een heel juist adres want het hondje is ineens heel erg bij gekomen na 3 jaar doet weer mee met de rest. Top adres dus!
Altijd een warm welkom, goed advies en liefde voor dieren.
Je wordt er goed geholpen, zonder opdringerig te zijn. Kennis aanwezig en vriendelijk. Bestellingen kloppen altijd.
Goed en deskundig advies. Denken met jou en je honden mee.
Deskundig advies, aardige mensen, ruime keuze én je hond is welkom !
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Webshop DIO met het openbaar vervoer


Drunen, J. van den Vondellaan 370 meter
233
633
675
Drunen, J. van den Vondellaan 490 meter
233
633
675

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid