facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Webshop Billie Design - GreenGate Dealer

Webshop Billie Design - GreenGate Dealer

Info

GreenGate is een merk uit Denemarken met frisse, kleurrijke romantische serviezen, quilts, keukengerei & woonaccessoires. Kijk op www.BillieDesign.nl

Geschiedenis

Online verkoop van Deense lifestyle artikelen van het merk GreenGate met servies, woonaccessoires, accessoires voor de kinderkamer, quilts en keukengerei.



"Billie Design is GreenGate Dealer, een webwinkel die het Deense merk GreenGate verkoopt.Je kunt bij ons leuk gekleurd servies kopen, woonaccessoires, keukentextiel, tafeltextiel of natuurlijk een cadeaubon.Billie Design heeft 1 van de grootste collecties van dit Scandinavische merk voorradig. Kom dus snel eens kijken in onze webwinkel."
Adres: Ganzenroer 4, 8309DA Tollebeek
Telefoonnummer: +31 6 54756881
Stad: Tollebeek
Route: Ganzenroer 4
Postcode: 8309DA



op zoek naar gerelateerd: Green gate Alice, GreenGate Theekop, GreenGate gebaksbordjes, GreenGate tafelkleed
Recensies
Greengate servies is van zeer goede kwaliteit en het mooiste eraan is de combinaties die je kunt maken. Geen dag het zelfde kopje of bord. Erg blij mee!!
Ontzettend mooie Greengate Latte cups besteld, en een Greengate theedoek en linnen tas. Prima geleverd! Heel blij mee :-
Ik heb al vaker besteld bij Billiedesign en ben erg tevreden. Bezorging is altijd volgens afspraak en ik vind de service ook erg goed!
Mooie producten, kleuren komen overeen met de foto's. Alles was zeer goed verpakt en is zonder breuken overgekomen. Prima dus!
Als het om greengate gaat dan ben ik super tevreden met Billie Design. Prima en snelle service!
Ik ben heel tevreden over Billie desing alles was mooi verpakt en snelle service mooi gerief
zeer vlotte levering. Hele goede kwaliteit stoffen van GreenGate
Prachtige greengate collectie en top service!
Prima contact en dito mokken. Erg tevreden.
Duidelijke website. Snelle en zorgvuldige levering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid