facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Webs en Systems

Webs en Systems

Info

Webs en Systems vind dat elke ondernemer en verreniging vanaf dag 1 online vindbaar moet zijn op een betaalbare en passende manier.

Geschiedenis

Webs en Systems is in april 2012 begonnen. De toen hobby matige werkzaamheden van de eigenaar Jordi van Nistelrooij werden hiermee zakelijke aangepakt. Hierbij konden nu ook zakelijke klanten gebruik maken van de diensten.

Webs en Systems levert diensten in de ICT. Hierbij kunnen alle vormen worden besproken. Naast de Computer reparaties aan huis of bedrijf, richten wij ons primair op het programmeren en ontwikkelen van Websites, Android Apps en Applicaties. De hierbij gebruikte talen zijn HTML5, Javascript, PHP, CSS, MYSQL, Jquery, AJAX, Visuel Basic.Net en VBA Excel. Deze kennis wordt continue vernieuwd en uitgebreid.

Adres: Schoof 7, 6581SC Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31648197032
Stad: Malden
Route: Schoof 7
Postcode: 6581SC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Biz2Web Biz2Web 325 meter Maakt Internet Makkelijk voor Ondernemers
Recensies
Jordi heeft mij diverse keren geholpen met mijn computer waar ik totaal niet uit kon komen. Het zij bij ons thuis of op afstand. Met zijn geduld en rust kwam het allemaal weer goed. Jordi geeft op een prettige manier advies, denkt met je mee. Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid