facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WebinarGeek

WebinarGeek

Info

Nederlandstalige webinar software met krachtige marketing tools om in een handomdraai interactieve webinars te organiseren.

Geschiedenis

WebinarGeek is easy-to-use webinar software met marketing tools en analytics.



"WebinarGeek is webinar software with marketing tools and analytics.With webinars, you reach your target audience online and easily convey a strong message.Perfect to keep your customers up-to-date or to inform employees.A webinar is also a great tool for training and education."
Adres: Chroomstraat 12, 2718 RR Zoetermeer
Stad: Zoetermeer
Route: Chroomstraat 12
Postcode: 2718 RR



op zoek naar gerelateerd: Webinargeek contact, Webinar geek demo, Webinar software Nederlands, Webinar software, Webinar tools, Webinar software gratis, Webinar Teams, Webinar Defensie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mijn Gereedschapskist Mijn Gereedschapskist 2 km Ik help ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid en vindbaarheid. S...
Internet Services Internet Services 3 km Webdesign, websitebeheer en internet marketing
Blinker Blinker 3 km Aardig en kundig personeel. Gastvrije ontvangst.
Dolf van Craanenburgh Online Marketingdiensten Dolf van Craanenburgh Online Marketingdienst... 3 km Wil je bijvoorbeeld ook een live webinar of een online open dag organiseren, maar heb...
WebGrowth - online marketing en website ontwikkeling WebGrowth - online marketing en website ontw... 3 km We helpen onze klanten online beter zichtbaar te worden. Dit doen wij door online mar...
Tree Online Tree Online 3 km Leuke mensen om mee te werken. Jong en enthousiast. Nadat ze mij hebben geholpen met ...
Recensies
Mooi platform voor ons bedrijf, vooral in de tijd van Corona. Live webinars zijn wel altijd spannend met instellingen, maar zijn we altijd wel uitgekomen. Vooral goed testen van tevoren en ze staan met hun chat altijd klaar om te helpen!
Goede software en snelle, behulpzame klantenservice. Wat ik vooral prettig vind aan het systeem is dat je heel veel kunt automatiseren. Een tweede webinar over hetzelfde of een ander onderwerp is zo ingericht.
Als beginnende ondernemer is het erg fijn om met webinargeek te werken. Zij hebben voorgeprogrameerde mailingsprogramma's die de communicatie naar de mensen die voor jouw webinar hebben ingeschreven kunnen regelen, van zowel vooraf inclusief herinneringsmails, als achteraf met een re-play. De mailing die zij voor jouw doen kun je tevens in layout aanpassen in je eigen bedrijfskleuren en je kunt je logo toevoegen. Daarnaast is de communicatie erg fijn en snel wanneer je toch tegen vragen aanloopt. Een aanrader.
Wij hebben met oamkb WebinarGeek naar tevredenheid gebruikt. Het is makkelijk in gebruik en zeker aan te raden.
Software werkt out-of-the-box. Eenvoudig om een webinar op te zetten en vervolgens te hosten. Vooral de communicatie tijdens het webinar is makkelijk te managen.
We zijn heel blij dat we met onze organisatie de stap hebben gemaakt om met WebinarGeek te gaan werken. We bereiken meer mensen, ons publiek is erg enthousiast over de manier van werken en de vlotheid van het systeem. Het chatten met de backoffice terwijl de lezing bezig is, is een meerwaarde, omdat mensen niet met hun vragen blijven zitten. Het dupliceren van items van de ene webinar naar de andere webinar in het dashboard, daar is nog verbetering mogelijk.
Webinargeek, daar werken we al 2 jaar mee. Het is heel eenvoudig te bedienen, ook als je niet technisch bent kun je gemakkelijk een webinar inrichten. Ook de herinneringsmailtjes voor het webinar naar de klanten gaat automatisch. Wij hebben online workshops gegeven, waarbij contact met de klant tijdens het webinar heel belangrijk is. Supersnel en duidelijk konden mensen hun vragen stellen aan ons.
Met WebinarGeek werken is een feestje! Ten eerste is het heel makkelijk om alles in te stellen. Je hoeft alleen maar de stappen te volgen. Het is echt heel eenvoudig, zo fijn. En wat ik het allerfijnst vind, is dat je alle mails naar je deelnemers kunt instellen. Bedankt-voor-het-aanmelden mail, herinneringen voor het webinar, bedankt-dat-je-erbij-was mails én je kunt zelfs mails instellen voor mensen die er niet bij waren! Overal is aan gedacht. Toptool!
Goede service en een mooie mogelijkheid om een webinar te geven. Ze denken goed met je mee in oplossingen.
Tijdens de pandemie zijn we erin geslaagd om al onze klanten en meer te bereiken met deze service. Van klantenservice en technische ondersteuning gaven ze ons de beste service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid