facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Webdesignhq

Webdesignhq

Info

Uw website is het visitekaartje van uw onderneming en daarom moet deze er professioneel uit zien. Zie onze website voor meer informatie!



"HQ Online bestaat uit gedreven en getalenteerde werknemers met een passie voor websites, online marketing & social media.Onze bedrijfsnaam is ontstaan uit de woorden headquarters en high quality.Bij ons liggen de kwaliteiten bij het maken en onderhouden van contact met jou!Wij willen de lijntjes zo kort mogelijk houden om alles zo vloeiend mogelijk uit te voeren."
Adres: Lieving 74, 9411TG Beilen
Telefoonnummer: +31 6 19140287
ln.qhngisedbew@ofni
Stad: Beilen
Route: Lieving 74
Postcode: 9411TG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00

Recensies
Mannen, bedankt voor de nieuwe website! Enkele maanden geleden kwam ik met een vraag bij jullie: kunnen jullie mijn webblog ombouwen tot een online reisbureau? "Natuurlijk", was het antwoord. En jullie hebben het waargemaakt! Oost-Europa Vakanties heeft een prachtige site gekregen. Onderweg zijn we verschillende uitdagingen tegengekomen, heb ik jullie uitgedaagd. En elke keer kwamen jullie met oplossingen. Lukte het niet linksom, dan maar rechtsom. Dank, dank, dank!
Misschien wel de beste Webdevelopers van heel Brabant! Snel, betrouwbaar, en klasse communicatie! Daar doe ik het voor. Nadat ik al meer dan 6 sites bij de heren van HQ-Online heb gebouwd zijn ik en mijn klanten nog steeds hartstikke tevreden met hun vlugge, doortastende en klant vriendelijke service. Ze staan letterlijk dag en nacht voor je klaar, denken altijd goed en constructief mee en zijn jongens waar je echt op kan bouwen. Ik heb samengewerkt met 7-tal andere webdevelopers en geen spant de kroon zo goed als HQ-Online.
Een maand geleden kwam ik, eigenaar van RB Visuals, in contact met de heren van Webdesignhq. Op 10 januari 2019 zijn de heren begonnen met het bouwen van een nieuwe website. Een dag later stuurden ze mij een concept van het design. Meteen hadden ze mijn smaak uitgewerkt en ik ging akkoord. Een paar dagen later, op 16 januari 2019, ging de complete, vernieuwde website online! Een super snelle service en ook na de lancering full support ontvangen van hun. Kort geleden een afspraak gehad om wat dingen te bespreken en aan te passen aan de site. De gastvrijheid was zeker aanwezig en de uitleg was echt super. 2 mensen die je zeker kunt vertrouwen en aan wie je het werk kunt overlaten. Dus op zoek naar een nieuwe/vernieuwde website? Neem dan snel contact op met de heren van Webdesignhq!
Een jong en innovatief bedrijf, zorgen op een creatieve manier dat ze voorop lopen in hun markt. Een echte aanrader voor ieder die net dat beetje meer uit hun website en socials wil halen. Wij zijn erg blij met de dienstverlening en website!
Zeer goede ervaring met Webdesignhq. Vanaf de start tot de afronding van het traject is iedereen goed bereikbaar voor een snelle service en worden de wensen en ideeën voor de website vertaald tot een goed werkend product. Al met al een prettige samenwerking met een mooi resultaat!
In oktober 2018 kwamen wij Asser Biljart Club'08 in contact met Pascal Elzenaar van "Webdesignhq.nl,", de websitebouwer. In de periode tot december 2018 hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en konden op 1 januari j.l. onze nieuwe website "Asserbiljartclub08.nl" presenteren. Ook na aankoop van de site is de samenwerking tussen "A.B.C.'08" en "Webdesignhq.nl" optimaal en wordt er achter de schermen in goed overleg nog steeds gewerkt .aan het verbeteren van de site "Asserbiljartclub08"
Webdesignhq krijgt verzoeken voor grote opdrachten, maar met mijn vragen werd er met even zoveel enthousiasme deze kleine opdracht uitgevoerd. Noah Winkelman ging er met veel eigen kennis en een goed luisterend oor met de opdracht aan de slag. En de resultaten waren top. Projectje is nu succesvol afgesloten, maar de contacten met de mannen zullen blijvend zijn.
Erg tevreden over de service van Webdesignhq. Ze onderhouden diverse websites van mij. Altijd en snel te bereiken waardoor er een snelle service verleend kan worden. Top!!
Voor mijn bedrijf had ik snel een e-mail en domeinnaam nodig en dus heb ik de heren opgebeld. Binnen een uur was dit geregeld en kon ik mijn opdrachtgevers al benaderen. Zonder deze snelle service had ik zelf ook niet snel kunnen schakelen. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid