facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Webburo spring

Webburo spring

Info

Wij doen wat we leuk vinden. En zijn daar best goed in. We doen niet aan loze beloftes en zijn echt pas tevreden als onze klant dat is. We gaan voor een lange relatie en niet voor korte termijn winst.

Geschiedenis

Wij zijn Webburo Spring en we maken websites, en alles wat er in meer of mindere mate mee te maken heeft. We bouwen ze met liefde, plezier, en samen met u als klant en soms in samenwerking met andere experts.

Webburo Spring is gestart in 2016. Maar in de pakweg vijftien jaar hieraan voorafgaand hebben we al heel erg veel websites gemaakt, in dienstverband bij verschillende werkgevers of in een eigen onderneming. De ervaring die we hier opgedaan hebben is ook heel breed en daar hebben we nu dus veel profijt van.



"Wij doen niet aan loze beloftes en zijn echt pas tevreden als onze klant dat is. We gaan voor een lange relatie en niet voor korte termijn winst. Hoe doen we dat?- We werken heel persoonlijk- We leveren altijd maatwerk- We zijn erg flexibel- We zijn eerlijk, ook als we het niet helemaal eens zijn- We denken mee met de klant"
Adres: Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda
Telefoonnummer: 0182205020
Stad: Gouda
Route: Wilhelmina van Pruisenlaan 147
Postcode: 2807 KH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Gouda Webdesign
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JOHNLINE JOHNLINE 2 km Johnline heeft mij website volledig gebouwd, inclusief alle koppelingen die gegaan mo...
Niels van Steenis Niels van Steenis 3 km Niels van Steenis webdesign & branding zet zich in om mooie websites & merken te make...
Regel IT Regel IT 5 km Top bedrijf, snelle service, support is top! Bedankt Regel-IT!
Qquest B.V. Qquest B.V. 5 km Ongeveer 2 maanden geleden ben ik begonnen met het IT-traineeship bij Qquest. Alleree...
Vosko Vosko 5 km Top bedrijf, erg deskundig, staan altijd klaar voor klanten.
Recensies
Heel gaaf bedrijf wat mooie websites en webshops op maat maakt!
Een digibeet zoals ik en zelf berichten plaatsen op mijn eigen website, waren twee dingen die NIET samen gingen. Dankzij René van Maanen van Webburo Spring gaat het WEL. De grote drempel om zelf aan de slag te gaan met en op mijn website is helemaal weggenomen. Mijn website is zó toegankelijk gebouwd dat ik met heel veel plezier én gemak zelf mijmeringen, gedichten, recensies en foto's kan plaatsen. Ook heeft René een directe link gemaakt zodat mijn boeken door bezoekers heel snel besteld kunnen worden. Ook de lay-out is verzorgd en gemaakt precies zoals ik het in mijn hoofd had en Webburo-Spring voerde uit wat ik bedacht had. Kortom: 5 sterren !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid