facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Webbouwen aan de keukentafel

Webbouwen aan de keukentafel

Info

Mijn naam is Mok en met Webbouwen aan de keukentafel help ik je, in een kort en helder traject, aan je nieuwe website. Hiermee geef je vorm aan je bedrijf.

Geschiedenis

Met Webbouwen aan de keukentafel help ik jou je eigen website te maken. Een website maken is tegenwoordig heel eenvoudig. Het uitzoek werk om erachter te komen hóe eenvoudig het is, kost je alleen veel tijd. Ik heb dit uitzoek werk al voor je gedaan en begeleid je stap voor stap door het proces. Hiermee bespaar je veel tijd en ergernissen!

Loop je al langer rond met de wens je eigen website te maken? Start vandaag en schrijf je in voor m'n gratis training 'Starten met je website'. Hiermee zet je de eerste stappen naar je website.
http://webbouwenaandekeukentafel.nl/start-met-je-website/



"Je nieuwe website makkelijk gemaakt.Wij helpen je, in een kort en helder traject, aan een website waar je unieke waarde vanaf spat en je klanten enthousiast maakt.Schuif aan aan de keukentafel en maak je website in een dag. Leer hem zelf maken in de workshop, of laat hem door ons maken. Live! Je ziet hem voor je neus tot leven komen.Met een voorbereidingsmodule, een live-dag en onderhoudsservice staat jouw website als een huis. En heb je een krachtig fundament waarmee je bedrijf de wereld in zet.Je website is:- Relevant- Snel gemaakt- Zelf aan te passen- Design past zich aan aan tablet en mobiel- AVG ProofStap met jouw unieke waarde de wereld in.Zie je aan de keukentafel!Mok Heijmerink"
Adres: Amersfoort
Stad: Amersfoort


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TOETCommunicatie TOETCommunicatie 5 km Content | Marketing | Websites | Social Media
On The Ground Sound On The Ground Sound 5 km Connecting the Electronic Music Scene @ https://otgs.io . Connect and send us your wo...
puppyopvoeden.nl puppyopvoeden.nl 7 km Andere hondeneigenaren vragen vaak of we al op puppycursus zitten. Jazeker, zeg ik da...
bestoffootball.nl bestoffootball.nl 7 km www.bestoffootball.nl is de officiële en exclusieve Teqball Distributeur voor Nederla...
Bookmatch Bookmatch 8 km Sinds kort een verkoopprofiel geopend op Bookmatch. Eerste boek verkocht en het proce...
Webwinkel Gospel.nl Webwinkel Gospel.nl 8 km Een online christelijke winkel met een groot assortiment. Ik heb hier geen slechte er...
Conebeam3D.NL Conebeam3D.NL 9 km Dental X-ray clinic. CBCT scans
E-learning Made Easy E-learning Made Easy 9 km E-learning Made Easy zorgt ervoor dat verzorgenden en verpleegkundigen op een makkel...
Unique Wood Work Unique Wood Work 9 km Unique Wood Work heeft als doel om mooie producten te maken van hout. Zelfs de kleins...
Recensies
Voordat ik bij Webbouwen aan de Keukentafel aanklopte, had ik een website waar ik zelf niks aan kon veranderen en mijn vorige bouwer, was met zijn werk gestopt. Inmiddels waren er diensten bijgekomen en waren de foto’s verouderd. Dus tijd voor een nieuwe site, maar wel een die ik zelf kon aanpassen! Ik vond het zeer waardevol en leerzaam om samen aan mijn website te werken. Met de online voorbereiding aangeboden en begeleid door Mok, de door Layla gelegde basis van mijn site en mijn eigen inspanning samen met Layla, heb ik echt een eigen gevoel gekregen bij mijn site. Webbouwen aan de Keukentafel heeft een professionele aanpak, staat dicht bij haar klant en begeleid je op een laagdrempelige manier om jouw website er top uit te laten zien.
Mok heeft mij enorm goed geholpen bij het maken van mijn website. Met behulp van een duidelijk stappenplan en diverse video's kon ik goede teksten schrijven die zij voor mij verwerkt heeft in een prachtige website. Een aantal maanden later was ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met de SEO instellingen zodat mijn site beter vindbaar is in Google. Hiervoor heb ik de cursus bij Mok gevolgd, wederom zeer tevreden. Het werd mij heel snel duidelijk hoe SEO werkt en hoe je dit zelf kan verbeteren. Technische materie legt zij heel duidelijk uit, zodat je er zelf mee aan de slag kan. Mocht ik in de toekomst weer digitale hulp nodig hebben, dan zoek ik niet verder en klopt direct weer bij Mok aan!
Gister een fantastisch leuke en productieve webbouw-sessie gehad met Mok Heijmerink van Webbouwen aan de keukentafel! Mok is niet alleen hartstikke kundig en super goed in wat ze doet, ze ook een geweldig leuk mens. Haar passie om de wereld een stukje mooier te maken is voelbaar en zichtbaar in alles. En vooral te gek: ze helpt dus mensen met veel toewijding en aandacht om hun website te maken, zodat ook zij hun licht en prachtige aanbod kunnen delen met de wereld. Ziedaar het ripple effect van impact. Geen saaie bedoening met Mok, maar hartstikke levendig en vol helderheid en humor. Ik kan het iedereen aanbevelen. Of je nu je website laat bouwen door haar, of je stoute schoenen aantrekt en het zelf gaat proberen. Zij staat voor je klaar. Ik werd super blij en gemotiveerd door haar te gekke "Lekker Webben" online cursus waarin ze me stap voor stap leert hoe ik een online huisje kan bouwen in Wordpress. Gister had ik een 1 op 1 sessie met haar, om nog een stuk dieper te duiken in wat ik allemaal zou kunnen met m'n site. Ik kwam met een mega lijst aan vragen - en ik vertrok met alle antwoorden EN nog veel meer nuttige en waardevolle kennis. Ze nam echt de tijd voor me, en ik kreeg er zelfs nog een super leuke trui bij cadeau! Je kunt je mijn giga smile op de weg terug naar huis misschien wel voorstellen. Thanks Mok, you rock! Let's light up this world!
Ik heb lang overwogen hoe ik mijn bestaande website meer gestalte en dynamiek kon geven. Na een zoektocht langs verschillende webbouwers trok Mok mijn aandacht en was ik meteen enthousiast over de wijze hoe zij een website zeer uitnodigend en effectief kan maken. Zo gezegd, zo gedaan en na enkele telefoontjes en hard zwoegen thuis zat ik eindelijk bij Mok aan de keukentafel. Zonder een cliché te gebruiken werd ik ook hartelijk ontvangen met koffie, thee en de welbekende carrot cake. Ik stond verwonderd hoe zij met snelle muisklikken een prachtige website op het scherm kon toveren. Na wat aanwijzingen en correcties had ik de website die ik graag wilde. Tot nu toe is iedereen die mijn website bezoekt enthousiast en geeft lovende complimenten dat mijn website niet alleen mooi is maar ook heel duidelijk. Chapeau Mok, dankjewel.
Mijn grootste struggle was om een overzichtelijke, duidelijke SEO en BLOG pagina te schrijven, die niet te technisch was, maar wel lekker leesbaar. Het meest waardevolle van de seotraining vind ik de stap voor stap uitleg waar je op moet letten, de herhaling in de live meetings en de opbouwende feedback van Mok op mijn blogartikel. De herhaling en het terug kunnen kijken van de video's zijn erg waardevol. Ik zou iedereen die nog niet vindbaar is in google deze training aan willen raden, omdat het zoveel inzicht geeft hoe je de artikelen opbouwt en waar je allemaal aan kunt denken. De zoekterm bepalen blijkt het moeilijkste, dan de logica, maar eenmaal begrepen, dan lukken de andere pagina's ook. Mok heeft mij vertrouwen gegeven om te durven schrijven.
Het was nodig om de puntjes op de i te zetten betreft mijn website al was deze op het eerste oog al heel mooi omdat Ik de website in 1 dag ooit bij Mok had gedaan. Ik moest nog een funnel voor bij mijn ebook en seo moest beter op orde, ook had ik praktisch technische ondersteuning nodig. Mijn funnel loopt nu, de site is nog mooier en duidelijker en ik ben beter vindbaar. Ik zou Mok aanraden omdat ze echt met je meedenkt en praktische suggesties geeft ter verbetering en je nooit vastloopt op “techstuff “ omdat daar altijd een oplossing voor is. Dankjewel lieve Mok
Professioneel, enorm klantgericht, creatief. Dat zijn de eerste woorden die bij me opkomen als ik denk aan Mok en haar collega. Ze hebben me verrast met het ontwerp van de site, dat heel goed aansloot bij mijn briefing. In een paar uur hebben we samen de site verder gebouwd. De dagen daarna hebben we samen de puntje op de i gezet. Mok is echt een heel fijn mens, zeer communicatief ook! Ik beveel 'Webbouwen aan de keukentafel' aan bij iedereen die op zoek is naar een onderscheidende site die relatief eenvoudig in elkaar gezet wordt, voor een scherpe prijs.
Deze week heb ik de 4 daagse challenge van Mok gevolgd. Ze is heel duidelijk in haar uitleg. Mok heeft mij door haar opdrachten gelijk aangezet om goede nieuwe website teksten te schrijven voor mijn homepage en heldere feedback gegeven. Met haar hulp lukt het om in korte tijd krachtige teksten te schrijven die potentiële klanten verwarmen, raken en aanzetten om gebruik te maken van je diensten en/of producten bij je te kopen.
Ik vroeg om een overzichtelijke website, die symbool staat voor wat ik naar buiten wil brengen. En die kreeg ik. Daarnaast heeft Mok heeft mij veel meer geleerd dan het zelf kunnen bewerken van mijn website. Highlight voor mij is vooral haar persoonlijke benadering en ondersteuning in het maken van converterende paginateksten. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk de knop gevonden heb om met mijn website mijn potentiële cursisten echt te bereiken. Webbouwen aan de keukentafel is zeker een aanrader! -
Voordat ik, aan de keukentafel aanschoof had ik zelf een website in elkaar geknutseld. Dat was het dan ook, een knutselwerkje. Het lukte me niet om 'm zo in te richten als een soort verlengstuk van mij en mijn diensten. Nu past ie echt bij mij. Wat ik erg fijn vond aan de lanceersessie was dat ik zelf, samen met Layla en Mok en mijn dochter :-, de pagina's verder kon inrichten. Zo kan en durf ik veel makkelijker zelf nog aanpassingen te doen. Daarbij nog extra ondersteunend, de online training 'Lekker Webben' die ik erbij kreeg. Webbouwen aan de keukentafel, een echte aanrader, zeker als je een website wil die helemaal past bij jou en jouw diensten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid