facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weba Scooters

Weba Scooters

Info

Opzoek naar een nieuwe of een gebruikte scooter?

Of is je scooter kapot?

Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Bel 06-50456320

Adres: Tweede industriestraat 16A, 1722lg Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: 0650456320
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Tweede industriestraat 16A
Postcode: 1722lg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
massage en ancient egyptian healing en massage met magneten massage en ancient egyptian healing en massa... 193 meter Lichaamsmassage in combinatie met Ancient Egyptian Healing. De healing versterkt de m...
Secure Your Bag Secure Your Bag 654 meter
Taart van Passie Taart van Passie 840 meter Bij vragen, interesse of bestellingen. Stuur mij een privé bericht of mail: �Pascalea...
Thijs veldman verhuur Thijs veldman verhuur 968 meter Voor al uw graafwerken en verhuur van verschillende machines. Bel voor meer informa...
Recensies
Ik zit nu 4 jaar bij deze toppers,weer n grote beurt gehad en gefikst wat er gefikst moest worden. Staat nu 42.000 km. op de teller dankzij de expertise en vakmanschap van deze jongens. Zeer tevreden o er de service en aanpak. Mijn complimenten.
Samen met mijn dochter een scooter gekocht. We werden heel netjes geholpen. Super goeie service en scooter zoals afgesproken afgeleverd.
Goed geholpen door Werner, snelle en uitstekende service! Denkt ook graag mee voor de beste oplossing.
Al jaren trouwe klant bij Weba scooters als het gaat om reparatie en onderhoud. Echt een top bedrijf! Nooit met klachten of ontevredenheid gezeten. Altijd vriendelijk begroet en geholpen. Dit is het bedrijf waar je moet zijn als het gaat om je scooter en alles eromheen.
Top zaak!! Daar wordt nog naar je geluisterd. En als er n probleem is wordt t goed opgelost.
Vandaag mijn scooter weer opgehaald na groot onderhoud! Heel goed en vriendelijke geholpen!
Wat een geweldig bedrijf. Eigenaar Werner en zijn medewerkers zijn razend druk, maar verliezen kwaliteit en service niet uit het oog. Gemaakte afspraken worden nagekomen en reparaties binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Geen spijt dat ik destijds mijn nieuwe scooter bij Weba heb gekocht.
Mooie scooter winkel..Er staat van alles wat,je wordt goed en vriendelijk geholpen.. Ik zocht een goedkope scooter voor woon/werk verkeer.. Bij Weba scooters zag ik een chinese retro scooter staan..weinig km op de teller..en zo meenemen. Precies wat ik zocht..Proefritje gereden,prima niks mis mee. Meteen gekocht en ben er blij mee..
Vandaag weer fantastisch geholpen door Werner. Komen hier al heel wat jaartjes en de service is altijd fantastisch : Aardig personeel, nemen echt de tijd voor je en proberen altijd samen naar een oplossing te zoeken of komen met een goed advies.
Ik kom al een aantal jaar bij Werner voor onderhoud, de communicatie is altijd goed ik kan altijd snel terecht. kwaliteit is altijd goed, ik raad dit bedrijf zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid