facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Web2B1

Web2B1

Info

Mijn naam is Bjarne Krottjé.
In augustus 2016 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen, genaamd Web2B1. Web2B1 is een bedrijf met als visie het helpen van mensen op het gebied van technologie.

Geschiedenis

Mijn naam is Bjarne Krottjé.

In augustus 2016 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen, genaamd Web2B1. Web2B1 is een bedrijf met als visie het helpen van mensen op het gebied van technologie. Dit kan vanalles inhouden, van websites en Facebook tot computers en camera’s.

Op basis van uw wensen kan Web2B1 in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden met u bespreken. Kijk voor meer informatie verder op deze website of neem contact met mij op.

Adres: Tiber 8, 6361 TD Nuth
Telefoonnummer: +31 6 31526114
Stad: Nuth
Route: Tiber 8
Postcode: 6361 TD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JP Computers JP Computers 491 meter Bij JP Computers kunt u terecht voor pc's, laptops, reparatie en onderhoud, telefonie...
CheatMSX CheatMSX 497 meter CheatMSX is a collection of gameplay-related information about MSX games.
Office Centre Nuth Office Centre Nuth 1 km Het is nu nacht. Dan loopt er geen kip meer op straat. Dus ook geen akiviteiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid