facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WE Repair

Info

Interieurherstel & renoveren / restylen met folie

Geschiedenis

WE Repair bestaat sinds 2014 waarvan de eerste jaren als franchisenemer binnen een wereldwijd opererende franchiseformule, gespecialiseerd in interieurschadeherstel. Binnen deze formule is veel ervaring opgedaan in het herstellen van verschillende soorten schades aan uiteenlopende materialen door middel van spotrepair. Zo kunt u bij ons terecht voor reparaties aan onder andere kunststof, HPL, hout, keramisch materiaal en leer. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het renoveren en het restylen met zelfklevende folie. Denk hierbij aan het wrappen van kunststof- en aluminium kozijnen, horeca- en winkelinterieurs, balies, keukens, deuren en meer.

Met vakmanschap, oog voor detail en de nodige creativiteit kunnen vaak verbluffende resultaten worden behaald, waarbij we uw items behandelen alsof het onze eigen zijn. Hierbij maken we enkel gebruik van de beste materialen welke verkrijgbaar zijn in de markt. Reparatie vindt in de meeste gevallen plaats op locatie. U hoeft de deur dus niet uit!

Wij staan voor vakmanschap, klantvriendelijkheid en service en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent! Hierbij gaan we een uitdaging niet uit de weg en zoeken in overleg met u naar de best passende oplossing.

WE Repair repareert en folieert voor zowel bedrijven als particulieren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, of meldt uw schade via het contactformulier en wij helpen u graag verder!

Ons werkgebied is hoofdzakelijk Noord-Brabant en Zeeland, overig in overleg.

Met vriendelijke groet,

Wouter van Engelen
Eigenaar WE Repair

Adres: Horst 9, 4861ec Chaam
Telefoonnummer: 0031629087796
Stad: Chaam
Route: Horst 9
Postcode: 4861ec


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid