facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor We Do Healthy

We Do Healthy

Info

Wil jij afvallen of aankomen bij We Do Healthy ben je op het juiste adres. Onder fijne professionele begeleiding zul je je doel behalen.



"Graag stel ik mezelf voor, mijn naam is Wendy Domen en ik ben gediplomeerd gewichts,- en voedingsconsulente. Daarnaast ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Daar geef ik verschillende groepslessen, dit doe ik met veel plezier en passie.De interesse in voeding en wat voeding met je lichaam doet heeft mij ertoe aangezet de opleiding gewichts- en voedingsconsulente te volgen. Ik geloof niet in diëten of dieetproducten. Ik geef eerlijke en doelgerichte adviezen waarmee je kunt afvallen en kunt blijven genieten van lekker eten. Ik sta voor gezond en toch normaal eten. Bewustwording en werken aan een nieuwe leefstijl! Ik bied ondersteuning op een manier die het beste bij jou past!"
Adres: Ruberstraat 1A, 4891 AN Rijsbergen
Telefoonnummer: 0630415998
Stad: Rijsbergen
Route: Ruberstraat 1A
Postcode: 4891 AN


Recensies
Wendy is heel toegankelijk. Bekijkt per keer wat je nodig hebt aan voedingsadvies. Is makkelijk bereikbaar, reageert snel. Je gaat altijd met een fijn gevoel de deur uit.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor We Do Healthy.

Rijsbergen medisch en gezondheid

openingstijden, locatie, vervoer. Ruberstraat 1A kaart stadsplattegrond, satellietweergave. We Do Healthy adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met We Do Healthy. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over We Do Healthy delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Osteowout Osteopathie Osteowout Osteopathie 462 meter Osteopathiepraktijk Osteowout. www.osteowout.nl
Voetzorg/Pedicure Rijsbergen Voetzorg/Pedicure Rijsbergen 2 km Fantastisch en een 9 daar zijn geen woorden voor gr.jopie
De Luwte De Luwte 3 km De Luwte is een plek voor aandacht,meditatie,yoga en ruimte om jezelf onder de loep t...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid