facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor We Are Family Langen Geleen 1947-2015

We Are Family Langen Geleen 1947-2015

Info

langen 1947-2015

Geschiedenis

Opgericht in 1947 heeft Langen zich ontwikkeld tot een modern geleid bedrijf dat traditionele familiewaarden combineert met een klantgerichte bedrijfsvoering.

Al kort na de start voerde Langen transporten uit voor de chemische industrie. In deze pionierjaren bood Langen als een van de eerste transporteurs in Europa de mogelijkheid voor drukbulk transport. Samen met onze opdrachtgevers kende Langen een gestage groei en voegde in 1970 warehousing en herverpakken toe aan haar service pakket. In de jaren tachtig investeerde Langen in equipment voor intermodaal transport.

Groot geworden in Geleen is Langen in 2009 verhuisd naar een modern en beter passend hoofdkantoor met werkplaatsen en tankcleaning in Elsloo, direkt aan de A2.

Vandaag de dag bieden wij onze opdrachtgevers meer dan 60 jaar ervaring in het transport van verpakte goederen, droge bulk en vloeistoftransporten door heel Europa en leveren wij een compleet pakket aan aanvullende logistieke dienstverlening.

Adres: Business Park Stein 194, 6181 MA Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 046 4788666
Stad: Elsloo
Route: Business Park Stein 194
Postcode: 6181 MA


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid