facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WDB Trading

WDB Trading

Info

Computers, laptops, reparaties, websites en webhosting. Wij zijn al vanaf 1996 een begrip in Heiloo!

Geschiedenis

Computers, laptops, reparaties, websites en webhosting. Wij zijn al vanaf 1996 een begrip in Heiloo!

Adres: Holleweg 55, 1851 KD Heiloo
Telefoonnummer: 0725337923
Stad: Heiloo
Route: Holleweg 55
Postcode: 1851 KD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PC Consultance PC Consultance 984 meter Goed service, klantvriendelijk en verstand van zaken
Planning-4 Planning-4 2 km Planning-4 ontwikkelt hét softwarepakket voor de kinderopvang! Het inplannen van kind...
KHComputers.nl KHComputers.nl 8 km KHComputers is een ervaren en service-gericht bedrijf waar de klant koning is. Of u ...
Recensies
Snelle en vakkundige service bij aankoop, onderhoud en herstel van je computer. Geen holle verkooppraatjes aan de Holleweg.
Kleine winkel met groot assortiment en veel kennis. Concurrerende prijzen met daarbij een uitstekende reparatie afdeling.
Was weer super geregeld door Willem. Snelke service en goed advies.
Na schermreparatie gratis downgrade gekregen. Laptop ging van 8GB ram geheugen naar 4GB ram geheugen. Thanks man. Je spullen zijn hier niet veilig. Mocht je toch je spullen hier laten repareren, dan adviseer ik je om eerst goed je specs van je pc te controleren voor en na dat je het wegbrengt. Voor mij al weer een tijd terug dus aangifte maak ik weinig kans mee. Zie het meer als waarschuwing voor nieuwe klanten van WBD.
Altijd goede en snelle service en vriendelijkheid
Ik kom al een paar jaar bij WDB voor mijn computer e.d. Altijd goede service en wordt goed geholpen. Gisteren een Acces Point gekocht, maar de stekkertjes op de kabel aansluiten vond ik maar lastig. Geen probleem, volgende dag kwam er al iemand langs om dit op te lossen. Willem en Mike, bedankt!
Je krijgt hier enig inzicht in wat deze zaak te bieden heeft. Direct contact levert gauw meer op.
Willem is een verademing vergeleken bij al die grote logge bedrijven waar het alleen nog maar gaat om de kwantiteit. Persoonlijke aandacht, deskundigheid en service zijn hier normale begrippen.
Prima computer en aanverwante zaken winkel met een persoonlijke service. Zocht een bijzondere 9V adaptor waarvan ze er toevallig 1 oude hadden liggen. Kreeg ik kosteloos mee. Erg aardig, een reden om weer eens terug te komen.
WDB Trading is een zaak waar je nog persoonlijk contact hebt met de mensen die daar werken. Heb je een nieuwe PC/laptop nodig of wat dan ook. Ik zag zeggen ga eens langs, en laat je informeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid