facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WBQA Nederland

WBQA Nederland

Info

Wbqa Nederland is een community voor Nederlandse bbq wedstrijden en het aanspreekpunt voor Nederlandse bbq teams die aan de WBQA wedstrijden meedoen.



"De WBQA World Barbecue Association is een internationale Barbecue organisatie die wereldwijd actief is en waarbij culinair barbecuebeleving, informatieverstrekking en vriendschap centraal staan Fire, Food, Friendship and Fun.Er is ook aandacht voor grilltechnieken, presentatie bordopmaak en het verbeteren van alle barbecuetechnieken om zo het eindgerecht naar een hoger niveau te tillen. Hier worden ook wedstrijden NK, EK en WK's voor georganiseerd waarbij de gerechten blind gejureerd worden door een internationale jury.Tijdens het Nationaal BBQ spektakel ww.bbqspektakel.nl in Son en Breugel zijn er een weekend lang livemuziek, workshops en culinaire presentaties te [email protected]"
Adres: Nieuwstraat 45, 5691AB Son, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Son
Route: Nieuwstraat 45
Postcode: 5691AB



op zoek naar gerelateerd: WBQA Hanos, WBQA 2022, BBQ competitie Nederland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid