facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WBAC

WBAC

Info

De facebooksite van de West Brabantse Aero Club. Om Zweefvliegen zelf te beleven

Geschiedenis

Welkom

Je hebt ze vast wel eens in de lucht gezien, draaiend op de thermiek naar boven, een geweldige ervaring. De stilte, de snelheid, de spanning en niet te vergeten het uitzicht. Het is een ervaring die je nooit meer vergeet!

De WBAC (West Brabantse Aero Club) een vereniging waar zweefvliegen een passie is. Onze saamhorigheid wordt bepaald door onze cultuur, deze is open en transparant en geeft hierdoor iets extra's aan ons verenigingsleven. Mensen uit alle geledingen van de bevolking kunnen zweefvlieger worden. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op onze vereniging als je al zweefvlieger bent.

Veiligheid staat hoog in het vaandel en wordt door iedereen beleefd als het hoogste goed binnen onze vereniging. Een veilige omgeving om te leren zweefvliegen maar ook om je zelf te ontplooien.

Heb je wel eens gedacht , dat wil ik ook, maar je bent nooit verder gekomen dan dat...nodigen wij jullie uit om kennis te maken met deze sport, druk op deze link kennismaken en beleef zelf hoe het is om in een zweefvliegtuig te zitten, kom snel eens langs.

Adres: Kooiweg 40, 4631 SZ Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)164-615021
Stad: Hoogerheide
Route: Kooiweg 40
Postcode: 4631 SZ



op zoek naar gerelateerd: Zweefvliegen kennismakingsvlucht, Ledensite Hillegondakerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woensdrecht Air Base Woensdrecht Air Base 2 km Geen mening ovee, alleen OM het terrein heen gewandeld. Dat is echt een aanrader. Hee...
Vliegbasis Woensdrecht Vliegbasis Woensdrecht 2 km Geen mening ovee, alleen OM het terrein heen gewandeld. Dat is echt een aanrader. Hee...
Militärflugplatz Woensdrecht Militärflugplatz Woensdrecht 2 km Geen mening ovee, alleen OM het terrein heen gewandeld. Dat is echt een aanrader. Hee...
Recensies
super locatie om te zweefvliegen en niet duur
Leuke gezellige zweefvliegclub met mensen als Robin Reedijk, Lars van Breemen en Martijn van Dorst die de club helemaal compleet maken!
Brabantse gezelligheid, maar ook goed gericht op veiligheid. Goede vereniging. Ben je geïnteresseerd in zweefvliegen, neem contact op via de website WBAC?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid