facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waypoint Twenterand

Waypoint Twenterand

Info

Waypoint Twenterand wil graag een positief verschil maken in de levens van (ex)verslaafden en hun naasten, samen met de lokale gemeenschap.

Geschiedenis

Waypoint Twenterand wil graag een positief verschil maken in de levens van (ex)verslaafde jongeren en hun naasten, samen met de lokale gemeenschap.

Adres: Krijgerstraat 57, 7671XX Vriezenveen
Telefoonnummer: 0546 71 40 56
Stad: Vriezenveen
Route: Krijgerstraat 57
Postcode: 7671XX


Recensies
Nette winkel met kundig personeel. Ze dachten ook nog mee in de kleur van de beschermbumper voor mijn Zumo XT. Ik raad waypoint Enter aan bij familie en vrienden!
Perfect geholpen met de aankoop en montage van een navigatiesysteem voor op de motor!
Eerlijke en heldere informatie over de Garmin systemen die ze verkopen. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Kom hier graag.
Top service! Mijn horloge haperde en had geen connectie meer met mijn telefoon. Ook was de hartslag meter van slag... Alles is opgelost en ook nog kosteloos, dat is service!!
Goed en vriendelijk geholpen met een deskundig advies bij de aanschaf van een fietshelm met communicatie.
De winkel voor alles wat met GPS te maken heeft.
Daar werd ik goed geholpen ondanks dat de afdeeling dicht was
Te weinig personeel!! Te lang gewacht. Service was goed.
Goede service. Komen afspraken na. Vriendelijk.
Duidelijke uitleg en de tijd er voor genomen voor al onze vragen, zonder specifiek een toestel er door te drukken, duidelijk en eerlijk advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid