facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WayPoint Moordrecht

WayPoint Moordrecht
Adres: Sluislaan 46, 2841 XS Moordrecht, Nederland
Telefoonnummer: 088 022 6901
Staat: Zuid-Holland
District: Zuidplas
Stad: Moordrecht
Route: Sluislaan
Huisnummer: 46
Postcode: 2841 XS


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:30–17:30
woensdag: 09:30–17:30
donderdag: 09:30–17:30
vrijdag: 09:30–17:30
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Heel goed geholpen bij deze winkel hebben ze echt verstand van zaken en super vriendelijk personeel. Ik wilde betalen om wat gpx bestanden op mijn Garmin te laten zetten maar daar mocht ik niet voor betalen zelfs voor de moeite niet. Toen maar een mount gekocht voor mijn rugtas en ben als super te blije klant de deur uit gelopen. Wat een top zaak. Jullie hebben er een vaste klant bij.
half jaar geleden een garmin oregon gekocht bij waypoint en liep vast in de vele mogelijkheden en problemen met kaarten. Dan maar even omrijden en langs de dichtstbijzijnde Waypoint gaan, Moordrecht in mijn geval. Zonder te vragen naar het aankoopbewijs werd er ruim de tijd genomen voor mijn problemen en ging ik meer dan tevreden naar huis. Top! Mijn volgende navigatietoestel komt hier vandaan want dit soort service is goud waard.
Super hoed geholpen en advies gekregen nemen alle tijd voor je
Top zaak!nHier leggen ze je in detail de verschillen tussen diverse merken uit.nTwijfelde over een Tomtom of een Garmin aan te schaffen en hier kreeg ik de uitleg om, voor mij, een goeie keus te maken.nOok kan je hier terecht voor veel accessoires.nWanneer er iets niet goed is of je vragen hebt over je aangekochte items, helpen zij je graag en regelen ze alles voor je.
Super zaak altijd klantvriendelijk en proberen je altijd te helpen. Service is TOP bedankt waypoint Moordrecht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid