facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waxsalon Golden Pineapple

Waxsalon Golden Pineapple

Info

Welkom bij waxsalon Golden Pineapple. Hét adres voor een professionele waxbehandeling van uw lichaam.
Wíj zijn een gecertificeerde salon voor ontharen. In onze uitnodigende salon staan hygiëne en persoonlijke aandacht altijd voorop!

Producten

Er wordt gewerkt met het merk Starpil. De nummer 1 wax in de US, Spanje en nu ook in Nederland!

Adres: Nieuwstraat 1 Goes, 4461CD Goes
Telefoonnummer: +31 6 29831352
ln.pgnolasxaw@ofni
Stad: Goes
Route: Nieuwstraat 1 Goes
Postcode: 4461CD



op zoek naar gerelateerd: youtube don diablo, when i m around you
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Hair Doctors Goes The Hair Doctors Goes 167 meter Ik ben goed ontvangen kwam zonder afspraak maar kon gelijk binnen 15 min terecht was ...
B-Cosmetics B-Cosmetics 312 meter wij als B-Cosmetics, geloven dat aan Beauty geen duurt prijskaartje hangt. Maar ook d...
Schoonheidssalon La Belle Vie Schoonheidssalon La Belle Vie 724 meter U kunt bij mij terecht voor schoonheidsbehandelingen, Visagie en binnenkort ook voor ...
Dira's Beautyshop Dira's Beautyshop 1 km Welkom bij YA'S Beautyshop! Allerlei leuke, fijne schoonheidsproducten, verzorgings, ...
TC Clinics TC Clinics 2 km TC Clinics levert met voedingsadviezen, bewegingsadviezen en behandelingen met de TC ...
Decléor Decléor 2 km
Beautysalon Denice Beautysalon Denice 3 km Beautysalon Denice - Pedicure - Schoonheidsspecialist - Manicure
Recensies
Voor het eerst mijn onderbenen laten waxen, ik vond het erg spannend, maar het viel reuze mee! Fanny legt duidelijk uit hoe ze te werk gaat en doet dit professioneel en tevens erg persoonlijk..Fijne salon en ze neemt echt de tijd voor je. Kortom een aanrader!!
Mijn ervaring bij Waxsalon Golden Pineapple. Het was voor mij de eerste keer om me te laten waxen en vond het best spannend. Fanny gaat professioneel te werk en heeft een warm en open persoonlijkheid, waardoor ik me na enkele minuten ontspannen en vertrouwd voelde. Ze gaat professioneel te werk en het resultaat mag er wezen, ben er erg blij mee. Ze blijft met je communiceren en geeft de ruimte als je die even nodig hebt bv als ze bij een deel is gekomen die extra gevoelig is, maar weet ook van aanpakken. Al om al een zeer positieve ervaring. Voel jij de behoefte een keer een waxbeurt te laten doen.. Just do it en ervaar het zelf!
Fanny geeft je echt het ontspannen gevoel , is vriendelijk en erg vakkundig. Zeker als je voor eerste keer laat waxen is zij echt de vrouw om naar toe te gaan. Haar salon is warm, huiselijk , netjes en schoon. Je voelt je er snel thuis.
Brazillian wax, benen en oksels laten waxen. Vond het zo spannnend omdat ik een erg lage pijngrens heb. Fanny gaat hier erg professioneel mee om, ze houd hier alle rekening mee en neemt ook echt de tijd voor me. Stelt me erg op mijn gemak en geeft precies aan wat ze gaat doen. Vorige week voor de tweede keer terug geweest en nogsteeds een lekker glad huidje :
Echt heel tevreden over waxsalon Golden Pineapple! Fanny weet precies wat ze doet en zorgt dat je op je gemak bent. De behandeling was snel en professioneel. Vooral in mn gezicht ben ik altijd bang voor gevoelige reacties.. Maar nu was er helemaal geen roodheid of uitslag. Echt blij mee!
Vandaag als model mn wenkbrauwen laten doen bij Waxsalon Golden Pineapple, iets wat ik persoonlijk vooraf spannend vond. Maar ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Fanny in haar salon. De behandeling was vrijwel pijnloos met een goed resultaat! Aanrader
Wat een fijne waxsalon! Ik had gezonde spanningen om de eerste keer te gaan waxen, maar ik kan zeggen dat ik uiterst warm onthaald werd. Je wordt op je gemak gesteld en er wordt echt de tijd voor je genomen. Ook wordt er professioneel gewerkt. Ik raad waxsalon Golden Pineapple dan ook echt aan!
Super fijne salon. Fanny werkt zeer netjes. Zeker de eerste keer, stelt ze je gelijk op je gemak. Absoluut een aanrader!
Super tevreden, geweest voor benen en brazillian wax. Voelde me erg op mijn gemak door de vriendelijke eigenaresse. Ik kom zeker terug!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Waxsalon Golden Pineapple met het openbaar vervoer


Goes, Oostwal 320 meter
580
Goes, Oostwal 330 meter
580
Goes, Westwal (Centrum) 370 meter
132
20
23
31
582
643
646
Goes, Westwal (Centrum) 410 meter
132
20
23
31
582
641
643
645
646
Goes, A.Joachimikade 450 meter
580
628

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid