facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WAX & Tan Zaanstad

WAX & Tan Zaanstad

Info

Wax & Tanning Salon. Wij werken met Lycon wax. De no.1 wax in Australie en andere landen. Vrijwel pijnloos en wekenlang van scheren en haartjes verlost.

Geschiedenis

Waxing:
Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.
Ik gebruik voornamelijk Lycon wax, de nummer 1 wax uit Australie, waar alle celebrities enthousiast over zijn, want:
* vanaf 1 mm haartjes weg
* vrijwel pijnloos
* de beste ingredienten waardoor geen irritatie
* Lycon = Fun: alle geuren en smaken waardoor je niet meer op de pijnbank maar op de Belevenis-bank ligt. Ontspannen Mooi Worden!


Spray Tanning:
Een mooie gebronsde huid hoeft niet onveilig te zijn. Nu is er Spray-Tan, in de salon of aan huis. U belt, wij komen, binnen de Zaanstreek. De prijs is 24,50 pp voor de aan-huis service. Bij meerdere personen, denk aan een vrijgezellenfeest, een Ladies Night, of leuke High Tea, wordt er vanaf 4 personen 21 pp gerekend en vanaf 5 19,50. De gastvrouw die de party organiseert heeft een kosteloze Spray-Tan behandeling.

Adres: J. Kruijverstraat 17, 1507wd Zaandam
Telefoonnummer: 0653680106
Stad: Zaandam
Route: J. Kruijverstraat 17
Postcode: 1507wd


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 12:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 19:00 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 13:00 - 14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nails by Sonia Nails by Sonia 2 km Estilista de unhas de gel
Recensies
Ben hier vorig jaar geweest en heb een nare ervaring. Heb altijd gedacht dat het aan mij lag dat het zo zeer deed, maar ik heb het vermoeden dat er niet de juiste wax is gebruikt op mijn huidtype. Ik schreeuwde het uit van de pijn en schaamde me daarvoor. Ik heb die pijn bij andere salons nooit ervaren
Ben weer heerlijk gewaxt in een schone vertrouwde , vriendelijke omgeving , Josė is een toppertje
Goede service. Er wordt echt tijd en aandacht aan je besteed. Ontspannen sfeer.
Ze is echt een topper .Ik ben echt blij met José Veel liefs Simone lam
Altijd super!
José is een vakvrouw! Neemt de tijd, stelt je op je gemak en werkt zeer professioneel. Bij andere salons heb ik last gehad van uitslag na het waxen, bij Belleza's Mundo heb ik dat niet.
Fijne rustige sfeer en José is erg bedreven in het waxen vooral de brazilian doet ze top.
Super...Helemaal glad voor de vakantie en werd vriendelijk ontvangen. Er wordt goed gelet op de kant vannde haargroei en dus de tijd voor je genomen. Top wax salon!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid