facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wax Guru

Info

Specialist in handmatig onderhoud voor ski’s en snowboards. Wij verzorgen ook onderhoudsclinics voor individuen en groepen.

Geschiedenis

Specialist in handmatig onderhoud voor ski’s en snowboards. Wij verzorgen ook onderhoudsclinics voor individuen en groepen.

Adres: Burgemeester van der Veldestraat 27, 2552TE Den Haag
Telefoonnummer: 0629287554
Stad: The Hague
Route: Burgemeester van der Veldestraat 27
Postcode: 2552TE



op zoek naar gerelateerd: Waxguru, Ski's waxen en slijpen Den Haag, Infrarood waxen ski, Snowboard waxen en slijpen prijs, Cursus ski onderhoud, Ski waxen en slijpen, Ski waxen nl, Nieuw snowboard waxen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TouchFix TouchFix 597 meter Had een probleem met mijn Screen Glass Protector Cutting Machine die ik gekocht had b...
ski-waxen.nl ski-waxen.nl 11 km Goed en snel geholpen. Was eigenlijk te laat, maar heeft het toch nog geregeld voor m...
Recensies
Master class is echt een aanrader! Ik denk niet dat je ergens anders zoveel kunt leren in zo’n korte tijd al duurt de masterclass best even. En daarnaast is Max gewoon een aardige kerel met een passie voor ski’s verzorgen.
Zaterdag 4 jan 2020 de wax en slijp masterclass gedaan en dat was erg leerzaam. Max gaf een goede uitleg en de informatie over onder andere de materialen en waar onderhoud voor dient is erg waardevol. Echt een aanrader voor iedereen die zelf zijn ski's en/of snowboard wil onderhouden.
Leuke en leerzame middag gehad bij de clinic van waxguru. Van basic tips & tricks tot hele technische informatie over de te gebruiken tools & materialen. Het maakt dus niet uit of je nog nooit zelf je materiaal hebt geslepen en gewaxed of dat je dit al meerdere keren hebt gedaan, er valt voor iedereen wat te leren. Zeker een aanrader!
Wax en slijp cursus gevolgd. Super interessant om zo’n 5 uur lang over techniek en materiaal te praten en vooral ook er mee bezig zijn. Rustige en duidelijke uitleg in kleine groepjes. Zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid