facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wauw Factory

Wauw Factory

Info

Dé levendige fabrikant voor baanbrekende reclamecommunicatie!

Geschiedenis

De Wauw Factory is een reclamebureau in Zeewolde dat bestaat uit een netwerk van creatievelingen met ieder hun eigen specialisme (discipline). Door samen te werken in één ruimte ontstaat er kruisbestuiving. Verschillende disciplines gaan samenwerken en komen tot creatievere en meer vernieuwende ideeën door hun disciplines te combineren en samen in te zetten. Samen ontwikkelen we unieke en innovatieve reclameconcepten.

De "Wauw Family" bestaat op dit moment uit David Provoost, Jorg Hempenius, Marie-Sophie Wigbers, Renee Kunnen en Emiel Kunnen. Het team is enorm enthousiast over het concept van de Wauw Factory en ziet uit naar een toekomst vol goede samenwerkingen, nieuwe uitdagingen en creatieve reclameconcepten.



"De Wauw Factory is een reclamebureau in Zeewolde dat bestaat uit een netwerk van creatievelingen met ieder hun eigen specialisme. Door samen te werken in één ruimte ontstaat er kruisbestuiving. Verschillende disciplines gaan samenwerken en komen tot creatievere en meer vernieuwende ideeën door hun specialismen te combineren. Samen ontwikkelen we unieke en innovatieve reclameconcepten."
Adres: Giek 4, 3891 KB Zeewolde
Telefoonnummer: +31636364089
Stad: Zeewolde
Route: Giek 4
Postcode: 3891 KB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Senzart Senzart 4 km Projectcoördinatie bij inrichting van bedrijven, winkels of andere ruimten vraagt een...
Recensies
Fijne samenwerking!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid