facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watt Car

Watt Car

Info

Er staan 16 Watt Cars op Terschelling klaar voor jou!

Watt Car is hét autodeelproject op Terschelling voor Terschellingers en toeristen.

Geschiedenis

Er staan 65 Watt Cars op Terschelling klaar voor jou!

Watt Car is hét autodeelproject op Terschelling voor Terschellingers en toeristen.

Onze taak

Het doel van Watt Car is om Terschelling duurzamer, mooier en schoner te maken. Watt Car wil dit realiseren door de eilandkilometers met benzine en dieselauto's te verminderen. Dit door de inzet van tientallen elektrische deelauto's. De zogenaamde Watt Cars. Auto's die opgeladen worden met groene stroom.

Met de elektrisch aangedreven Watt Cars kunnen inwoners, bezoekers en toeristen zich stil, makkelijk en schoon over het eiland verplaatsen.

Label

Het is een uniek duurzaamheidsproject in Nederland. Het unieke project is opgezet door Watt Car in samenwerking met de provincie Friesland en de gemeente Terschelling.

De inzet van de elektrische auto's is onderdeel van een breed opgezet duurzaamheidsprogramma voor het waddengebied, dat al in 2007 is ingezet.

De circa 4.800 eilandbewoners hebben de beschikking over tientallen Watt Cars, die zij met elkaar delen. Het is voor het eerst dat de complete bevolking van een eiland en haar gasten gebruik kunnen maken van een 'eigen' vloot elektrische auto's.

Producten

Mobiliteit voor iedereen met elektrische auto's op Terschelling

Adres: Willem Barentzkade 23, 8881 BD West-Terschelling
Telefoonnummer: 0562-442929
ln.racttaw@ofni
Stad: West-Terschelling
Route: Willem Barentzkade 23
Postcode: 8881 BD



op zoek naar gerelateerd: watt car app, elektrische auto terschelling, watt car kosten, auto huren terschelling, watt car leeuwarden, elektrische auto huren terschelling, schylge-e-auto, wattcar app
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid