facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor watpho-massage.com

watpho-massage.com

Geschiedenis

Massage service

Adres: Voreneng 30, 3452NL Vleuten
Telefoonnummer: 030-8776157
Stad: Vleuten
Route: Voreneng 30
Postcode: 3452NL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Massage therapie Utrecht, Therapie Vleuten, Thaise voetmassage
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MassageCorner MassageCorner 561 meter Uitstekende massages.
ZEN en FIT Massage ZEN en FIT Massage 1 km Zen en Fit Massage zoekt de balans tussen het brengen van ontspanning en het weer soe...
Recensies
Ik kom al jaren bij Paveena. Zij is een zeer kundige en zachtaardige dame , masseert erg goed en lekker. Na haar massages voel ik me gelijk een stuk beter, de spieren worden niet meer gespannen. Ik raad haar massages zeker iedereen aan . Bedankt Paveena en tot volgende keer weer! Jij bent een topper!
Na 4 keer een therapeut bezocht te hebben geen resultaat. 1 maal watpho massage en weg zijn mijn klachten. Fantastisch!!
Paveena verstaat haar vak als geen ander. Ben regelmatig in Thailand gemasseerd, maar niet veel massages daar waren van hetzelfde niveau. Ze werkt hygiënisch, neemt de tijd voor je en beheerst alle technieken; zowel voet-, olie- als Thaise massages. Een adresje om in je favorieten te noteren!
Paveena is geweldig, ze heeft magische handen.
Echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid