facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watervast Custom Tattoo

Watervast Custom Tattoo

Info

Watervast Custom Tattoo
Since 2010

Geschiedenis

Beste Watervast geïnteresseerde,

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn
hebben wij onze
openingstijden en werkwijze aangepast.

Wanneer je een afspraak wilt maken
of je ontwerp wil bespreken
helpen wij je graag persoonlijk.

Je kunt ons bereiken via mail:
[email protected]
of telefonisch op nummer: 0478-750682

Wil je graag even binnen lopen? Dat kan!
Elke vrijdag avond hebben wij een
open informatie inloop avond,
wij staan je dan graag persoonlijk te woord.
Openingstijden:
vrijdag avond van 18.00u-21.00u

Wil je graag direct contact leggen met je tatoeëerder mail hem dan persoonlijk!
Florian: https://www.facebook.com/Flo-Tattooer-1401576273466790
Rick: https://www.facebook.com/tattoosbyrickv/?fref=ts
Rob: https://www.instagram.com/rob.demon/

Heb je vragen? bel of mail ons even,
of raadpleeg deze website voor meer informatie.



"Wij werken enkel op afspraak.Watervast Custom Tatttoo is een tattooshop gevestigd in het hart van Boxmeer. Wij maken enkel tattoos op maat. Dit wil zeggen dat we in overleg met jou een exclusief ontwerp voor je maken wat perfect bij jou, je wensen, en de plaats waar je tatoeage moet komen past. Bij Watervast Custom Tattoo kun je terecht voor elke tattoostijl. Wij werken enkel op afspraak. Met deze werkwijze ben je verzekerd van exclusieve aandacht van ontwerp tot plaatsing.Voor het maken van een afspraak; WHATSAPP:06 21563018Wij werken enkel op afspraak."
Adres: steenstraat 54, 5831 JG Boxmeer
Stad: Boxmeer
Route: steenstraat 54
Postcode: 5831 JG



op zoek naar gerelateerd: tattoo venray, tattoo shop boxmeer, just do it venray, tattoo horst, watervast boxmeer, tattoo venlo, tattoo boxmeer, custom tattoo amsterdam
Recensies
Tattoo laten zetten. Begin was prima. Helaas begonnen de problemen toen er perongeluk dubbel was gepland in de agenda. Ik moest om 10:00 komen en er was tegelijkertijd nog iemand aanwezig. Uiteindelijk zei hij tegen het ander persoon dat als die er om 13:00 kon zijn hij wel tijd had. Hij begon mij te tatoeëren om 10:30. Ik vroeg of hij dit wel ging redden zou laatste sessie zijn van een hele sleeve hij zei ja. Uiteindelijk de naald neergelegd 1 minuut voor 13:00 en me zo goed als de deur gewezen.kosten €475 voor 2,5 uurNadat ik thuis kom kom ik erachter dat er sommige dingen niet af zijn heb de tatoeëerder erop aangesproken en er werd gezegd dat hij weer tijd had na circa 6 maanden. Ik heb gevraagd vandaag of dit wel kosteloos was en dit zou niet kosteloos gebeuren want het was gewoon nog niet af. Ik zou alleen korting krijgen op het start tarief. Echter is het niet mijn fout geweest dat hij het niet heeft afgekregen en een dubbele afspraak heeft ingepland. Ook vind ik dat hij een hoog tarief heeft gerekend. Nadat ik mijn ongenoegen heb gedeeld en gezegd heb dat ik dit jammer vind word mij kenbaar gemaakt dat ik een andere tattooshop moet zoeken om het af te maken. Ook is er een lijn gezet op me sleeve die niet aansluit bij de rest en waar dus extra kosten bij zullen komen voor mij. sleeve vergroten of weg laseren. I.p.v met een nette oplossing te komen word ik weg gestuurd. Zie foto's: Foto 1:lijn is te ver doorgetrokken Foto 2:schaduw ontbreekt en lijn is niet volledig ingekleurd Foto 3:mist schaduw
Snel en enorm goed werk geleverd. Aanrader!
Kom hier al heel wat jaren en ben zeer tevreden! Florian tovert mijn Ideeën altijd prachtig om tot een tattoo. Is een rustige vriendelijke man, werkt correct en schoon en heeft een prachtige zaak. Rij altijd 1,5 uur met veel plezier die kant op!
Vandaag een tatoo laten zetten en voelde me enorm comfortabel in de shop. De deur ging op slot zodat we niet gestoord konden worden tijdens het tatoeëren. Door de relaxte ambiance in de mooie, maar ook zeker niet onbelangrijke, hygiënische shop ben ik vol tevreden naar huis gegaan. Nu de richtlijnen volgen van de site voor een goed en spoedig herstel. Florian bedankt!
Al meerdere malen mezelf getrakteerd op een tattoo van Florian. Ik kom met allerlei ideetjes en hij weet er één geheel van te maken. Iedere keer weer ben ik onder de indruk, hoe hij vanuit zijn eigen hand tekent en tatoeëerd!. Echt waanzinnig blij met het resultaat. Prachtig pand, goede parkeermogelijkheden voor de lange sessie’s, en lekkere koffie.. kortom.... Aanrader dus!!..
Al mijn tatoeages heb ik bij Watervast laten zetten en zou ook niet snel ergens anders heen gaan. Zowel Rick als Florian zijn super professioneel en echte kunstenaars. Ze maken prachtige dingen! Echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid