facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watertorenlutten

Watertorenlutten

Info

Bed&breakfast, groepsaccommodatie, vergaderzalen, praktijk voor kinesiologie en nog veel meer op de mooiste plek van Overijssel. Deze watertoren is omgebouwd tot een mooie plaats voor overnachtingen en bijeenkomsten voor cursussen, vergaderingen en meer.

Geschiedenis

Welkom in de Watertoren Lutten van Gerrit en Frieda Rieks, waar wij sinds het voorjaar van 2015 gasten mogen ontvangen in een uniek monumentaal pand waar u kunt overnachten met ontbijt of vergaderen. Onze B&B, annex hotel is gelegen in de gemeente Hardenberg, in het mooie plaatsje Lutten. Het logement heeft acht prachtige kamers, ieder met zijn eigen bijzondere historische industriële details. Uiteraard voorzien van alle hedendaagse comfort.

Voor zowel particuliere als zakelijke gasten is Watertoren Lutten een ideale locatie. Fietsen door het Reest- of het Vechtdal, genieten van de prachtige landelijke en bosrijke omgeving of onthaasten na een zakelijke bijeenkomst.

Alle kamers kosten €99,- .

De prijzen zijn op basis van twee personen voor één overnachting, inclusief ontbijt en btw.
Als u meerdere nachten boekt, kunt u aantrekkelijke kortingen verwachten!

Komt u alleen, dan betaalt u €10,00 minder per nacht.

Optineel bij te boeken:
Kinderbedje € 15,00 per stuk per reservering( 1 aanwezig)
Kinderstoelen, gratis te gebruiken (2 aanwezig)
Bijzetbed € 50,00 per bed per weekend (2 aanwezig)
Gelieve bij het reserveren door geven waar u gebruik van wenst te maken

PRIJZEN Groepen
Huurperiodes:
Weekend: van vrijdag 15:00 uur tot maandag 10:00 uur € 1299,00 . Voor feestdagen gelden aparte tarieven.

Verplichte bijkomende kosten:
Schoonmaakkosten: € 195,00
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Boekingskosten: € 25,00 per reservering
Borg € 350,00 per reservering
Linnenverhuur: verplichte bedlinnen pakket per persoon inclusief opgedekt bed € 10,00 per opgedekt bed
Handdoekenverhuur: verplichte handdoekenpakket € 4 ,00 per persoon

Adres: Dedemsvaartseweg-Noord 68a, 7775AJ Lutten, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523-857219
ln.nettulnerotretaw@ofni
Stad: Lutten
Route: Dedemsvaartseweg-Noord 68a
Postcode: 7775AJ



op zoek naar gerelateerd: watertoren overijssel, hof van lutten, watertoren lutten facebook, abseilen watertoren lutten, b&b slagharen, bed en breakfast lutten, bed en breakfast, b&b de lutte watertoren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Watertoren Watertoren 7 meter Prachtige plek om met familie een feestje te vieren! Een echte aanrader!
Bed & Breakfast Hof van Lutten Bed & Breakfast Hof van Lutten 1 km Bed & breakfast 'Het Hof van Lutten' is knusse en huiselijke accomodatie in Lutten. ...
Thuiscrèche Lidy Thuiscrèche Lidy 2 km Liefdevolle kinderopvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar in huiselijke sfeer!
Huize de Rode Beuk Huize de Rode Beuk 3 km Hoi ellen. bedankt voor de fijne verblijf in jullie B&B Huize de rode beuk. fijne...
Recensies
Prachtige plek om met familie een feestje te vieren! Een echte aanrader!
Met vriendengroep van 16 mensen de watertoren gehuurd tijdens het Pinksterweekend. Wij zijn zeer gastvrij ontvangen. De watertoren is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. De kamers waren erg netjes met luxe badkamers. Ook zeer leuk was de rondleiding door de watertoren. Al met al een aanrader!
Fantastisch gerenoveerd en sfeervol ingericht. Mooie trekpleister voor de omgeving. Prima groepsaccommodatie
Gezien in het Max programma en daar wilde ik hoe dan ook heen! Eenmaal op de kamer en de volgende morgen in de ontbijtkamer viel het een tikje tegen. Maar toen kregen we een rondleiding naar boven tot op het dak. Dat was FAN-TAS-TISCH!!!
Erg leuke b&b, super aardige gastvrouw en alles zag er netjes en verzorgt uit! Zeker de moeite waard om eens langs te gaan. Wij waren met een grote groep, dat is gelukkig geen enkel probleem. Veel parkeer en speelruimte!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid