facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watertorenhotel Nes/Akkrum

Watertorenhotel Nes/Akkrum

Info

2 luxe Hotelsuites watertoren Nes.

Geschiedenis

Hotelsuites watertoren Nes.

Al enkele weken is de start van de verbouw van de in 1957 gebouwde watertoren door architect A.P. Wesselman een feit. Deze verbouw vergt door zijn enorme hoogte de nodige creativiteit van de verbouwer. Alleen het maken van een toegang door de 63 cm dikke muren van het waterreservoir is al een hele uitdaging, om nog maar niet te spreken over de aanvoer van de materialen naar deze hoogte.

De eenvoud die de karakteristieke toren aan de buitenkant uitstraalt, komt niet overeen met wat u binnen in de suites kunt verwachten.

De twee suites welke de naam Aqua en Turrem (Latijns voor water en toren) zullen dragen, worden uiterst luxe ingericht en voorzien van de nodige High Tech faciliteiten.
Onze gasten zullen letterlijk en figuurlijk in hogere sferen genieten van rust, luxe en vooral van de weidse blik over het Friese landschap.

In het voorjaar van 2016 zal Nes twee zeer luxe hotelsuites rijker zijn en is het het ideale cadeau voor mensen die iets bijzonders zoeken om hun partner, vrienden, collega's of familieleden mee te kunnen verassen.

Adres: Kleasterwei 19, 8494 NN Nes, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 088 80 90 744
Stad: Nes
Route: Kleasterwei 19
Postcode: 8494 NN



op zoek naar gerelateerd: Watertorenhotel Aqua suite, Watertoren Ameland, Turrem Suite
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Hofker Nes Ameland Hotel Hofker Nes Ameland 44 km Leuk Hotel in het centrum van Nes, vlak bij de boot en midden op het eiland ideaal vo...
Hotel de Jong Hotel de Jong 44 km We waren in het restaurant. Eten was matig te noemen. Soep en plate kwamen tegelijk w...
ZEE VAN TIJD eten drinken slapen ZEE VAN TIJD eten drinken slapen 44 km Leuke tent wel. Beetje traag met het drinken helaas, ze hadden aan ons zeker een stuk...
Hotel-Pension Molenzicht Hotel-Pension Molenzicht 44 km Met de kerst gelogeerd in hotel Molenzicht. Prima bevallen! Mooi hotel met ruime kame...
Recensies
Geweldig mooi uitzicht bovenin. Ruime kamers , schitterende badkamers , authentieke details binnen nog zichtbaar. Unieke ervaring om te verblijven, in geen enkel opzicht te vergelijken met een Bastion / Best Western of Van der Valk.
Ik heb alleen de foto gemaakt van Watertoren Hotel Nes. Ik vind het een goed initiatief dat ze van oude watertorens woningen of Hotels maken Locatie: 5/5
Een prachtige en unieke locatie met een fantastisch uitzicht. Wij hebben 2 nachten in de Turrem kamer doorgebracht en hebben ervan genoten. Er was een kleine vergissing met onze keycard, maar de snelheid en vanzelfsprekendheid waarmee dit opgelost werd maakte weer veel goed. Er moeten eigenlijk wat dingen geüpdate worden in de kamer met name de badkamer, maar dit heeft onze beleving niet in de weg gestaan. Bovendien vertelde de nieuwe eigenaar ons dat hij hier snel mee aan de slag gaat, dus het kan eigenlijk alleen nog maar beter worden.
Fantastisch, geweldige kamer, mega groot bed en bad. Koffie en thee, wat lekkers en drinken in de koelkast. Geweldig uitzicht. Dit moet je gewoon een keer mee maken.Kamers: 5/5
Fantastisch en geniaal om 2 hotelkamers in de oude watertoren te bouwen. Met een lift ga je naar boven en daarna nog wat traptreden, niet handig als je slecht te been bent. De badkamer is een lust voor het oog, de woonkamer gezellig ingericht en geweldig uitzicht. Slaapkamer ziet er ook top uit! Zelf eten en drinken meegenomen, al met al een super leuke ervaring!
Zaterdag op zondag, 12-13 juni, hebben mijn zus, haar partner, mijn vrouw en ik in de watertoren overnacht. Het uitzicht was fantastisch en de suites waren van alle luxe voorzien. We hebben van het verblijf genoten, maar er waren toch een aantal zaken die in onze optiek voor verbetering vatbaar waren. De Aqua-suite was bijvoorbeeld niet goed schoongemaakt. Er was niet goed gestofzuigd, op de ramen zaten vette vlekken, het koffiezetapparaat zat vol gebruikte cupjes en het rook verre van fris in de kamer. De Turrem-suite was daarentegen netjes en fris. Een ander punt is dat het ontbijt, dat reeds klaar stond toen we aankwamen, ons tegenviel. Voor een uitgebreid ontbijt van 57,50 euro en een uitgebreid Champagne ontbijt à 74,50 euro hadden we iets anders verwacht dan droge, niet verse broodjes met wat vlees- en kaaswaren en een paar zoete versnaperingen. Naderhand heb ik over het bovenstaande nog een mailtje gestuurd waar ik geen reactie op heb gekregen. Dat bevreemdde me enigszins. Als je in het luxere segment suites verhuurt, moet alles uitstekend geregeld zijn. Daar vallen schone suites, een vers ontbijt en een nette klantenafhandeling per definitie onder.
Ja ik geef 5 sterren op service en de locatie 4 sterren op de kamer want dat kan nog beter vinden wij. Het moet perfect zijn. De lat word hoog gelegd. We zijn druk aan het verbeteren nadat we kort geleden de sleutels hebben gekregen van de vorige eigenaar. Zodat het een beleving word die u verdient.
Een heel bijzondere ervaring. Bovenin de watertoren heb je je eigen prachtige suite met alle voorzieningen en een mooi uitzicht. Een lekker ontbijt gekregen die bezorgd werd in de lift. Ik vond persoonlijk de € 70,- die hiervoor gevraagd werd wel wat aan de hoge kant. Enige minpunt is dat het iets gehorig is en dat je dus de bezoekers van de andere suite hoort lopen
Zeer mooie locatie, afgelegen met een mooi uitzicht. De ontvangst was vriendelijk. Dit was voor mij een verrassingsweekendje en heb er erg van genoten. Het ontbijt was de dag van tevoren al gebracht dus niet meer helemaal vers, maar wel erg lekker, voldoende keuze en gevarieerd. De inrichting is ook erg mooi en van alle gemakken voorzien.
Wat een bijzondere ervaring...., een nachtje met mijn dochter letterlijk in de wolken. Friesland, ....Akkrum en Grou,....daar liggen mijn herinneringen van mijn lieve Beppe's en Pake's.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid