facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watertaxivinkeveen

Watertaxivinkeveen

Info

Watertaxivinkeveen verzorgt personenvervoer over de Vinkeveense Plassen en omliggende wateren. Tijdens het watersportseizoen onderhoudt zij een lijndienst.

Adres: Herenweg 144, 3645 DT Vinkeveen
Telefoonnummer: 0297 26 1990
Stad: Vinkeveen
Route: Herenweg 144
Postcode: 3645 DT


Recensies
Hier vanmiddag spontaan een motorbootje gehuurd. Super aardig personeel, goede uitleg gekregen over vaarroutes. Aanrader!
Prima haven. Prettige ontvangst. Goed restaurant erbij en sanitaire voorzieningen zijn ook primAService: 4/5
Gezellig ingerichte accommodatie. Goede keuken en een heel attente gastvrouw.Service: 5/5
Sup cursus gedaan ,leuk om te doen !!Locatie: 5/5
Vandaag een bootje gehuurd, wat een vriendelijke mensen. Ik had moeite met de boot besturen in het begin, toen kreeg ik hulp met sturen en pakte het daardoor goed op. Eenmaal de grote plas op, geweldig gevaren. Mooie omgeving en veel aanleg mogelijkheden om even te zwemmen. Super!
Mooie accomodatie voor elk wat wils.Service: 5/5
Zoals wel vaker wezen suppen bij Vinkeveen Haven. Met een groepje beginnende suppers die een board gehuurd hebben. Het was dusdanig druk dat de sups op waren door de populaire wekelijkse supclinic aanrader voor beginners en gevorderden. De altijd behulpzame mensen van Vinkeveen Haven hebben speciaal een nieuwe sup uit de verpakking gehaald om te zorgen dat ook wij met zijn allen op pad konden. En die service typeert ze: vriendelijk en behulpzaam.
Aan het water eten of drinken.Service: 4/5
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. We hebben er sloep gehuurd en een fantastische dag gehad. Aanrader!
Geweldige plek om te varen, naar mijn mening VEEEEEL leuker dan een plek als Giethoorn! De boten zijn erg goed en iedereen is er aardig. We hebben hier een erg leuke dag gehad! Zeker voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid