facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watersportvereniging de Greft

Info

WSV de Greft, heeft ongeveer 230 leden en biedt aan ca. 130 schepen een ligplaats.. De kanoloods biedt ruimte aan ca. 60 kano's. De haven van onze vereniging is gelegen aan één van de mooiste wateren die het Groene Hart rijk is, namelijk de Grecht.

Geschiedenis

De vereniging bestaat sinds 1967 en al ruim 50 jaar wordt het reilen en zeilen van de vereniging nagenoeg volledig door de leden zelf bepaald. Hierbij moet men niet alleen denken aan de besluitvorming maar ook vooral aan alle werkzaamheden die bij het exploiteren en onderhouden van een haven en toebehoren komen kijken. Watersportvereniging de Greft kenmerkt zich door een gezellige en open sfeer waardoor veel passanten de haven graag jaarlijks aandoen.

Adres: s'Gravensloot 150, 3444 BK Woerden
Telefoonnummer: +31653196648
Stad: Woerden
Route: s'Gravensloot 150
Postcode: 3444 BK



op zoek naar gerelateerd: Boten te koop Woerden, Ligplaats Kromme Mijdrecht, Ligplaats boot Woerden, Wyrda Woerden, Boothelling Woerden, Jachthaven Mijdrecht, Passantenhaven Woerden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Watersportvereniging Woerden Watersportvereniging Woerden 4 km Watersportvereniging Woerden
Recensies
Hele leuke haven met zeer vriendelijk leden. Havenmeester was zeer behulpzaam en vriendelijk.gaf on advies om een mooie fietstocht te maken. Centrum Woerden is ook dichtbij. Met een gezellige markt.
Rustige jachthaven aan de rand van Woerden. Passantendeel is makkelijk te bereiken. Sanitair is schoon en goed onderhouden. Havenmeester is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Supermarkt op 15 min lopen en centrum op 25 min.
3 sterren vanwege vroegere goede ervaringen, laatste keer geen havenmeester ondanks het vaarseizoen nog niet ten einde was, dus geen wifi code, boiler stond uit, dus koude douches, maar in de ochtend wel volle pot havengeld komen innen, en dan bleek de pinautomaat ook nog te weigeren zoals de boiler
Mooi ligplek. Super vriendelijke havenmeester. Wij hadden motorpech en daar konden ze ons ook snel en goed mee helpen. Verder super goede sanitaire voorzieningen. En ook het liggeld is relatief erg laag. Dicht gelegen bij het centrum van Woerden. Kortom een echte aanrader!!
Een heel mooi verzorgde knusse jachthaven aan de Grecht. Zelf heb ik de vereniging te voet bezocht. Veel gevaren werd er niet, maar je zag heel veel mensen gezellig klussen aan hun schip. Door het Corona gebeuren, was er geen horeca actief. Maar in een weer normalere situatie zal het best gezellig kunnen zijn. Mooi plek daar aan de Grecht in Woerden tegen het Groene Hart aan.
Varen over de mooie Grecht, en dan wil je Jachthaven de Greft niet passeren zonder er te overnachten, vriendelijke verenigingshaven, waar je als passant met open armen wordt ontvangen. Keurig schoon sanitair, warme douches en nette wasmachines, stroom en.water verkrijgbaar op de steigers. Supermarkt etc. plm 700m, iets verder het gezellige stadscentrum van Woerden, echt een aanrader!
Mooie locatie voor een bezoek aan, of start van een kano rondje Woerden. Niet parkeer vriendelijk maar gelukkig is er buiten de haven plek voldoende.
Wij zijn hier 2x eerder geweest en was prima bevallen. Nu wilden wij voor een 3e keer, was zat plek aan de Greft maar moesten toch in een box omdat er evt LeBoats nog zouden kunnen komen. Erg jammer, doorgevaren en deze haven heeft voor ons afgedaan.
Mooie en gezellige haven, prima uitval basis om te fietsen in het groene hart.
Hele fijne jachthaven met een heel menselijke en fijne havenmeester Mathijs die heel behulpzaam en vriendelijk is, het sanitair is heel schoon en goed toegankelijk al met al Vr Gr Jaap en Marjon wegenwacht
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Watersportvereniging de Greft met het openbaar vervoer


Woerden, Floris Versterstraat 310 meter
Woerden, Zegveldse Uitweg 480 meter
101
724
Woerden, Zegveldse Uitweg 480 meter
101
724

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid