facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watersportvereniging Bergumermeer

Watersportvereniging Bergumermeer

Info

De haven van Bergum is een verenigingshaven met de mogelijkheid voor het aanmeren van passanten, er zijn mooie aanleg plekken met een groen walletje of grasveld. Daarnaast hebben we een prachtige plek voor campers.

Adres: burgumerdaam 51, 9251 GC Bergum
Telefoonnummer: 0511-465556
Stad: Bergum
Route: burgumerdaam 51
Postcode: 9251 GC



op zoek naar gerelateerd: Havenmeester Burgum, Jachthaven burgumerdaam, Burgum mobiel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lionsclub De Wâlden Lionsclub De Wâlden 4 km Lions zetten zich lokaal en wereldwijd belangeloos in voor het goede doel. Onze club ...
Recensies
Goed koop netjes verzorgt en prima en vriendelijk personeel
De camperplaats is rusig gelegen aan het haventje van Burgum. Het gezellige centrum van Burgum is binnen 10 minuten lopen bereikbaar. Waar je alles kunt krijgen wat je nodig en niet nodig hebt. Maar....Jaren geleden hebben wij enkele jaren daar op onze boot gewoond. Het sanitair is nog steeds hetzelfde. De prijs? € 13.00 zonder en € 14.50 met stroom. Douchen € 0.50 p.p en warm water om af te wassen € 0.20. Een mooie bron van inkomsten voor de watersport vereniging die niet herinvesteerd wordt om het sanitair te updaten. Eerlijkheidshalve moet ik er wel bij vermelden dat grijs en zwart water en ontzorging incl. is.
Zeer matig. We kregen een veel en veel te krappe plek toegewezen. Er zou WiFi zijn wat er niet was, dat lag aan het weer of die onze kade zou halen…. Stroom Max 4 ampere, wat met een beetje boot niet opschiet. Kortom; met gierende gympen wegwezen hier en niet meer terugkomen.
Goede camperplaats met alle voorzieningen. Vriendelijke havenmeester. Burgum is een leuk plaatsje waar je alles kunt kopen wat je nodig hebt. Rustig om te overnachten. Al met al...een aanrader.
Gezellige jachthaven met het winkelcentrum op loopafstand. Mooi dorp met ruime winkelaanbod. Kortom de gezelligste jachthaven.
De Jumbo/ Aldi zijn standaard 5 euro duurder 20 min liggen in de haven kost je 5 euro boodschappen toeslag. Havenmeester is wel aardig misschien betaal je daar voor.
Mooie plaats Vriendelijke mensen en sanitair erg schoon
Fijne camperplaats met een alleraardigste havenmeester....
Hartelijk ontvangen leuk dorp veel te doen goed winkelen
Vriendelijk en verzorgd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid