facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watersportcentrum Brielle

Watersportcentrum Brielle

Info

Het Watersportcentrum Brielle verhuurt stalen motorboten, fluisterboten, roeiboten, SUP-boards en kayaks. Er is een terras aan het water voor een heerlijke kop koffie met appeltaart, frisdrank, biertje 0.0 en ijsje.

Geschiedenis

In het Watersportcentrum kunt u terecht voor het huren van sloepen, het opladen van e-bikes of gewoon genieten van het uitzicht op ons terras. Je bent van harte welkom.



"Lekker varen op het Brielse Meer als 'schipper' van een traditionele, stoere stalen vlet? Dat kan, als je een motorboot huurt bij het Watersportcentrum Brielle.Wil je wat actiever het meer verkennen dan kan dat ook met een kajak, Canadese Kano of SUP-board.Het Brielse Meer is uniek vanwege het grote oppervlak aan zoet water en het feit, dat er geen grote binnenvaartschepen kunnen komen. Het is daarom een paradijs voor watersporters.Het Watersportcentrum Brielle is centraal gelegen aan de noordoever van het meer, nabij het voet-/fietsveer."
Adres: Brielse Veerweg 3, 3231 NA Den Briel, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0618213220
Stad: Den Briel
Route: Brielse Veerweg 3
Postcode: 3231 NA


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 09:30 - 18:00

Recensies
Wat een gezellig en betaalbaar terras. Gezellige drukte met het pontje. Ligt op de fietsroute rond het Brielse meer. Ook is hier de mogelijkheid om een bootje of sup te huren.
Hier kun je van alles huren voor op het water en ook patat met of lunchen én natuurlijk een lekker ijsje eten.
Met een groepje dames 2 uur suples gehad. We werden vriendelijk ontvangen door Linsey die ons les gaf. Eerst korte uitleg en daarna het water in, in het begin een paar keer vallen en opstaan. Tijdens de les gaf Linsey iedereen veel tips waar je op moest letten en al na een uur kregen we de slag te pakken. Na afloop een kopje thee/koffie zit bij de prijs € 33 p.p. incl. sup op het terras in de zon. Bedankt voor de leuke middag en met de volgende suptour ben ik er zeker bij .
Wij hebben afgelopen dinsdag met een groepje van 5 vrouwen suples gehad, de omstandigheden waren niet ideaal, want er stond een flinke wind over het meer, maar door de duidelijke en vriendelijke uitleg van Linsey kregen we het allemaal onder de knie en heeft ze ons allemaal enthousiast gekregen om vaker te gaan suppen.
Vandaag hebben ik samen een vriendin een sub gehuurd. Beide hadden we dit nog nooit gedaan. Dus huurde we de sub voor een uur. De tijd vloog voorbij. Wat is dit leuk! Even evenwicht zoeken maar eenmaal door hoe het werkt is het heel goed te doen. Je krijgt goede uitleg. De mensen zijn heel erg vriendelijk. Bij het sportcentrun zit een klein simpel terrasje bij. Enkel voor wat drinken en een ijsje. Voor ons prima. Je kan je omkleden maar niet douchen mocht je omvallen. Huur voor een tas kost 5 euro. Borg voor de peddels 30. Deze zinken namelijk. Gekukkig ons niet gebeurt. Wij gaan zeker nog eens terug en dan voor een dag of dagdeel.
Motorboot gehuurd en na een paar uur stokdoof vanwege de motor die ruim 100 DB lawaai maakte, voor de rest super aardige medewerkers
Aardige en behulpzaam mensen.
Mooie ligging bij het brielse meer, makkelijk te bereiken. Leuke middag gehad met de kayaks.
Leuke middagje met de boot voor een goede prijs. En je borg word digitaal afgeschreven en teruggeboekt.
Voordelig een motorbootje gehuurd voor 15 euro per uur en lekker gevaren op de Oosterlandse Rak en het Brielle meer. Kon alleen helaas niet pinnen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid