facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watersport Center Kerkdriel

Watersport Center Kerkdriel

Info

Welkom bij Watersport Center Kerkdriel!
Ons bedrijf is centraal gelegen in Nederland aan een zijarm van de Maas, waardoor het een eldorado is voor de watersportliefhebbers.

Geschiedenis

Doordat we ons na de laatste sluis van de Maas bevinden is er vrije doorvaart tot aan Zeeland.
Bezoek onze showroom in Kerkdriel en aanschouw het ruime boten aanbod. Zowel voor nieuwe als occasion boten bent u bij ons aan het juiste adres!
De afstand naar de A2 is 5 minuten en de reistijd naar Utrecht en Eindhoven bedraagt 30 minuten. Vanaf Amsterdam en Rotterdam zijn wij ruim binnen een uur bereikbaar.

Op onze 1e verdieping treft u een grootschalige skishop met diverse watersport artikelen van de meest uiteenlopende merken. Bezoek ons!

Adres: Maasbandijk 1a, 5331KB Kerkdriel
Telefoonnummer: 0418-631004
Stad: Kerkdriel
Route: Maasbandijk 1a
Postcode: 5331KB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Jachthaven Den Bol Kerkdriel, Boot onderhoud Kerkdriel, Boten te koop Kerkdriel, Haven Kerkdriel, Watersport winkel Kerkdriel, Boten te koop Brabant, Zandstraat Kerkdriel, Kuysten Watersport
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VakantieXperts VakantieXperts 537 meter "Wij zijn een onafhankelijke groep van reisbedrijf ondernemers met eigen reisbur...
Holland= Holland= 962 meter Holland Private Tour
Recensies
Mooi bedrijf, aardig personeel heeft ons goed geholpen.
Prima bedrijf voor het onderhoud aan mijn boot. Vakmensen met verstand van mijn type binnenboordmotor. Zelfs een winterstalling was geen probleem. Zeker een aanrader!
Top bedrijf, professioneel, zeer klantvriendelijk en gezellig. Fantastische boot bij dit bedrijf gekocht en alles geleverd zoals afgesproken. Geen moeilijk gedoe gewoon lekker kort en duidelijk...
Alle jaren dat wij een boot hadden tot volle tevredenheid klant geweest. Klantvriendelijk en gezellig kontakt met eenieder daar. Helaas nu geen boot meer.
Ik heb een paar keer geboden op hun advertenties, maar krijg totaal geen antwoord. Ook niet na een mail.
Fijn dat je hier benzine kan tanken
Getankt met de boot
Wat wil je nog meer
Alles volgens afspraak
Leuke kamping
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid