facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waterskicentrum Splash: Waterskien, wakeboarden en wakesurfen

Waterskicentrum Splash: Waterskien, wakeboarden en wakesurfen

Info

Bij Waterskicentrum Splash kun je terecht voor waterskiën, wakeboarden en wakesurfen. Zowel individueel als met meerdere personen / groepen.

Geschiedenis

Waterskicentrum Splash is "THE PLACE TO BE" als het gaat om waterskiën, wakeboarden en wakesurfen.

Wij organiseren uitjes voor bedrijven, vriendengroepen en vrijgezellenfeesten, maar ook voor gewoon een kwartiertje een boot inhuren voor een clinic wakeboarden, wakesurfen of waterskiën, ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij varen met echte wakeboardboten en alle materialen kun je bij ons lenen ZONDER extra kosten.

Wij hebben een bar en terras dat direct aan het water ligt en varen doen we dus gewoon bij ons voor de deur.

Graag verzorgen wij ook je barbecue of lunch / brunch en ook na het waterprogramma kun je bij ons gezellig wat drinken in de bar of op ons terras.

Aangezien we ook een tweetal (basic) blokhutten hebben, kun je met een groep tot 16 personen blijven slapen en als je in de avond wilt stappen in bijvoorbeeld het gezellige Den Bosch, dan is dit de ideale manier om er een leuk weekenduitje van te maken.

Check ook onze website: www.splashparty.nl



"Waterskicentrum Splash is gespecialiseerd in waterskiën en wakeboarden achter een boot.Bij ons kun je individueel een clinic waterskiën of wakeboarden boeken, maar ook met een grotere groep ben je bij ons aan het juiste adres.Neem gerust contact met ons op als het je leuk lijkt om met ons het water op te gaan!Je moet bij ons altijd vooraf reserveren."
Adres: Hogestraat 37, 6624 BA Heerewaarden
Telefoonnummer: 0031653695139
Stad: Heerewaarden
Route: Hogestraat 37
Postcode: 6624 BA



op zoek naar gerelateerd: Cursus waterskiën, Waterskiën leren, Waterski les, Wakeboard cursus, Waterskiën achter boot, Waterskiles, Leren wakeboarden achter boot, Waterskiën Gelderland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voetbalvereniging SVH Heerewaarden Voetbalvereniging SVH Heerewaarden 338 meter Gezellige voetbalvereniging in Heerewaarden
MFC De STEEN MFC De STEEN 395 meter Deze kabouterboom staat hier. Mooi gemaakt door Beeldighout.nl
Recensies
Wat 'n heerlijke middag hebben wij gehad met Tjeu. Ik dacht wel wat te kunnen op een wakeboard, maar dankzij deze "coach" in no-time veel bij- en af kunnen leren :- Dank voor de gouden tips en de goede zorgen Splash/Tjeu! Tot de volgende keer! Bas
Eerste keer wakeboarden was een super leuke ervaring met de instructeur Tjeu! Hij gaf goede instructies en zorgde voor een leuke sfeer op het water. Door de tips van Tjeu was onze eerste ervaring een groot succes!
Wij hebben een superleuke ochtend gehad met waterskiën en wakeboarden. De uitleg van Tjeu was perfect en het lukte ons allemaal. Heel relaxt en gezellig. Aanrader!
Fantastische middag gehad met Tjeu! Bij aankomst merk je al meteen wat een enthousiaste vent het is. De eerste uitleg kregen we “op het droge”, wat een heel fijne start was. Ook op de boot gaf Tjeu mega goede tips, waardoor het ons in no-time lukte om te gaan staan. Als je wilt daagt hij je uit om net even uit je comfort zone te stappen. Wij hebben echt genoten! En komen zeker nog een keertje terug. Bedankt Tjeu!
Afgelopen zondag samen met mijn vriend bij Splash onder begeleiding van Tjeu gaan wakeboarden. Heel fijn relaxte houding van Tjeu zowel rondom dat wij 40min te laat waren als in de manier waarop hij uitleg gaf. Mooie omgeving, fijne boot met microfoon zodat je op het water de tips kunt horen. Geen haastig gevoel.
Op de camping in Heerewaarden kunt u een afspraak maken met de eigennaar van Splash, om heerlijk te kunnen waterskieen en te wakeborden. Alles onder begeleiding en duidelijk te verstaan tijdens de uitvoering op het water. U kunt hier ook onder het genot van een hapje en drankje te doen op het terras
Middagje wezen wakeboarden en waterskiën als bedrijfsuitje. Erg leuke middag gehad, materiaal was goed voor mekaar en kregen supergoede uitleg/feedback
Heel leuke ervaring, z'n les waterskiën! Goed gecoacht door Tjeu is het iedereen uit ons groepje gelukt om op de ski's/het wakeboard te staan !
Topinstructeur met echt goede aanwijzingen en je staat in no-time op je board. Goede locatie, direct aan de Maas gelegen. Voor de 3e keer wake boarden, zeker niet de laatste keer. Echt een aanrader!
Een heel geslaagd en geheel verzorgd vrijgezellenfeest gehad. Heel fijn om tijdens het waterskiën en wakeboarden tips te krijgen, waardoor het iedereen is gelukt om te staan!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Waterskicentrum Splash: Waterskien, wakeboarden en wakesurfen met het openbaar vervoer


Heerewaarden, De Buke 490 meter
165
664
Heerewaarden, De Buke 500 meter
165
665

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid