facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watermerk BV

Watermerk BV

Info

Watermerk BV is een uitgeverij, gespecialiseerd in de verzorging van kwalitatief hoogwaardige boeken en gidsen op het gebied van natuur, milieu en water (beheer) met een sterk visueel karakter.

Geschiedenis

De uitgeverij is opgericht in 2006 door directeur Peter Egge, tevens eigenaar van EGGE Public Relations International te Rotterdam. Zelfstandig fotograaf Eppo W.Notenboom, eigenaar van fotostockbureau Nieuw Rotterdam zorgt veelal voor het beeldmateriaal.

De betrokkenheid met het water en de fascinatie voor het Nederlandse waterbeheer zijn het handelsmerk van de uitgegeven en nog uit te geven (foto)boeken. De toepasselijke naam "Watermerk" staat letterlijk en figuurlijk voor kwaliteit en verwijst naar het water. De uitgeverij is gevestigd in Lekkerkerk, op de dijk van de prachtige rivier de Lek. Met de thema's dragen de rijk geïllustreerde boeken bij aan ons nationaal cultureel erfgoed.

Adres: Voorstraat 82, 2941 EW Lekkerkerk
Telefoonnummer: +31180660099
Stad: Lekkerkerk
Route: Voorstraat 82
Postcode: 2941 EW


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid