facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waterlogic Nederland

Waterlogic Nederland

Info

Waterlogic is toonaangevend op het gebied van point-of-use waterzuivering. Wij bieden een reeks aan flesloze waterkoelers die rechtstreeks op de waterleiding worden aangesloten en als enige waterkoelers op de markt geavanceerde waterfiltratie.

Adres: Argon 37, 4751 XC Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 088 - 165 30 00
Stad: Oud-Gastel
Route: Argon 37
Postcode: 4751 XC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Watercompany koffie bestellen, Waterlogic vacatures, Waterlogic storing, Waterlogic shop, Waterlogic Belgium, Accountmanager waterlogic, Waterdispenser op waterleiding, Firewall waterlogic
Recensies
Goede koffie, servicebereidheid is in orde, niet te duur. Verder wordt er flexibel meegedacht over wensen, behoeften en worden er zo nodig adequate oplossingen aangedragen. Op organisatorisch gebied zijn er nog wel verbeterpunten. Bijvoorbeeld: de communicatie en de snelheid.
Super goede service! Vriendelijke monteur. Ik had vorig jaar een nieuwe cooler gekocht. Maar deze maakte vervelend geluid. Hij is vandaag na een jaar nog omgeruild. Ik ben al 13 jaar een tevreden klant en ik blijf klant! Riëtte van Bodylight, Capelle aan den IJssel.
Hele slechte ervaringen met dit bedrijf. Eenzijdig worden leveringsvoorwaarden gewijzigd en word je dus geconfronteerd met extra kosten. Bovendien worden beloften om terug te bellen niet nagekomen en dus moet je overal zelf achteraan. Bezint eer ge begint!!!!!
Aardige dames, maar je moet er op zitten om je bestelling überhaupt geleverd te krijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid