facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waterkant Amsterdam

Waterkant Amsterdam

Info

Waterkant Amsterdam

Label

Tropical café/restaurant in downtown Amsterdam, inspired by Paramaribo. Biggest waterfront sun terrace in the city center.



"A tropical oasis in the of Amsterdam.Come over for some Surinamese inspired food and tons of good vibes Open from 11:00 till 01:00/03:00."
Adres: Marnixstraat 246, 1016 TL Amsterdam
Telefoonnummer: +31 (20) 7371126
ln.madretsmatnakretaw@akawaf
Stad: Amsterdam
Route: Marnixstraat 246
Postcode: 1016 TL


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 01:00
Dinsdag: 11:00 - 01:00
Woensdag: 11:00 - 01:00
Donderdag: 11:00 - 01:00
Vrijdag: 11:00 - 03:00
Zaterdag: 11:00 - 03:00
Zondag: 11:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: waterkant amsterdam eigenaar, waterkant paramaribo, waterkant amsterdam school, brandstof amsterdam, waterkant amsterdam koningsdag, waterkant pubquiz, marnixstraat 246, terrasjes amsterdam
Recensies
Wat een gave plek voor zowel jong als oud. Het terras is in de zomermaanden onwijs gezellig. Ruim aanbod aan bieren van de tap. We zaten binnen en we werden ondanks de enorme drukte in alles voorzien door de bediening, sterk team! De aantrekkingskracht van deze plek onder de parkeergarage langs de Singelgracht zit 'm denk ik in de verwachting. Wie verwacht op zo een plek zo veel gezelligheid te vinden? Je ervaring zal daarom al snel bovenverwachting goed worden. Op vrijdagavond veranderde Waterkant van restaurant langzaam in een feestje waardoor het begon te bruisen. Eten was prima!
Dit verwacht je niet op deze plek! Op een dag dat het water niet alleen in de gracht lag, maar ook met bakken uit de lucht kwam was het binnen zonnig , warm en gezellig . Als je er bent probeer dan de Gado Gado. Itu sangat enak
Megagezellige plek voor een goede borrel, op een unieke plek aan het water. Strandtentsfeertje en lekker bootjes en mensen kijken. En goede, uitgebreide drankkaart en lekkere snacks en maaltijden m.n. Surinaams.
Belachelijke security, die meerdere mensen er zonder reden uitzette. Ik vierde m’n verjaardag en moest naar huis, terwijl de rest van m’n gasten binnen stonden. Viel ook geen normaal gesprek mee te voeren.
Heerlijk genoten! Groot terras aan het water. Fijne sfeer en vriendelijk personeel. Broodje bakkeljouw was super lekker en de homemade gember ook mocht van mij iets pittiger ; Waterkant is echt een aanrader.
Erg lekker gegeten! Je kan lekker aan het water zitten en het is er erg gezellig. Eten was ook erg lekker en personeel was vriendelijk. Leuk voor als je in de buurt bent!
Fijn buiten zitten aan het water, heerlijke koffie & chai latte. Op zondag in de ochtend is het rustig. Er is de optie je latte vegan te maken met haver melk wel 30 cent extra.
Je zit hier heerlijk aan het water en het gemberbiertjeniet pittig, wel lekker lest de dorst. Maar kom hier NIET om te eten. Dit was m'n tweede keer bij Waterkant vorige keer 7 jr geleden. I love the vibe, maar het eten is echt niet oké. De saoto was een verkeerde keus, ik hoorde dat de rotirol nog te eten was, al was deze wel aan de saaie kant. De saoto daarentegen was alsof je een lekkere saoto wou maken, je al je ingrediënten in die pot hebt gedaan, je hebt eigenlijk genoeg spullen voor twee liter soep, maar opeens heb je acht liter nodig. Dus wat doe je? Je voegt gewoon meer water toe en je hebt dan wel acht liter soep, maar geen smaak. Vlees had geen smaak, bouillon was flauw en zelfs de pittige ketjap was flauwtjes. Het is echt niet zo moeilijk een goede saoto te serveren, maar Waterkant kan het niet. Jammer, want de gunfactor is er wel.
Prima plek. Geen bediening. Toeristenhol en dat maakt het ook wel weer grappig
Leuke locatie aan het water. Het was lekker weer en dan is het hier aardig druk. Zelfbediening. Mooie biertjes op de tap.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Waterkant Amsterdam met het openbaar vervoer


Amsterdam, Busstation Elandsgracht 100 meter
347
357
397
80
Amsterdam, Elandsgracht 130 meter
17
19
5
N83
N84
Amsterdam, Elandsgracht 140 meter
347
357
397
N47
N57
N80
N97
Amsterdam, Elandsgracht 160 meter
17
7
Amsterdam, Rozengracht 240 meter
17
19
5
N83
N84

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Waterkant Amsterdam. Marnixstraat 246 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Waterkant Amsterdam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Waterkant Amsterdam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Waterkant Amsterdam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid