facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waterink keukenmakerij

Waterink keukenmakerij

Info

Waterinkkeukens , vechtdal meubelspuiterij, webshop, interieurbouw, wand en vloertegels.

Geschiedenis

Standaard en op maat gemaakte keukens ,geheel naar wens van de klant . Geen agressieve verkoop , maar in een gemoedelijke sfeer je droomkeuken uitzoeken.

Adres: Jan Weitkamplaan 14A, 7772 SE Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523216992
Stad: Stad-Hardenberg
Route: Jan Weitkamplaan 14A
Postcode: 7772 SE


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Keuken Hardenberg, Waterink keukenrenovatie, Fabriekskeukens, Keukens Itterbeck, Keukens Heerenveen, Pronto Keukens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jepp keukens Jepp keukens 1 km Jepp keuken , het betaalbare keukendesign !!
Recensies
Goede communicatie. Afspraken worden correct behandeld. Montage keurig er wordt netjes gewerkt. Kan weer jaren vooruit met deze prachtige keuken.
De frontjes van onze bestaande ruim 10 jaar oude, elders aangeschafte keuken hebben we door Waterink Keukens laten ontdoen van de loslatende folie en laten spuiten. De rest van de keuken was nog goed,dus waarom een hele nieuwe keuken. Waterink Keukens heeft dit fantastisch en vakkundig gedaan. Ze konden dezelfde kleur spuiten met eenzelfde aanzicht niet glad maar korrelig. Vanalles was mogelijk. Echt top!!! En dat binnen drie weken.
Wij hebben geen goede ervaringen met dit bedrijf omtrent het doen van beloofde werkzaamheden. Zolang je maar niet betaald moeten ze het wel in orde brengen. Over het spuiten van de keukendeurtjes zijn wij wel tevreden, vandaar toch 2 sterren.
Keuken kastje vervangen ivm waterschade. Echt heel mooi en proffesioneel gedaan. Goede service en kwaliteit!
Een bedrijf wat snel reageert, vakkundig en bijzonder vriendelijk personeel, afspraak is afspraak! Goed om met dit bedrijf zaken te mogen doen en heel belangrijk: vanwege een waterschade ons als klant erop geattendeerd heeft dat ook de gevolgschade te verhalen valt. Chapeau!!
Super slechte sevice. Bij het eerste bezoek werkt de digitale agenda niet en zouden we opgebeld worden voor een afspraak. Nooit door hun gebeld. Vervolgens zelf gebeld en afspraak gemaakt. Daarna 3 weken gewacht op het verkrijgen van een offerte voor 1 kastje, welke binnen een week aangeleverd zou worden. Na 2 herinnering gestuurd te hebben, nog steeds niks ontvangen. Al met 1,5 maand kwijt en geen resultaat!
Super blij met onze nieuwe keuken. Goed advies gehad bij de koop. Levering was ook super netjes.
Professioneel, vriendelijk, volgens afspraak en vakwerk! Keuken met veel beschadiging aan de folie opnieuw gespoten; en weer zo goed als nieuw!
We zijn uitermate tevreden over het geleverde werk van Waterink Keukens! Met name tijdens het voortraject wordt er zeer klantgericht gewerkt en er wordt gedacht in oplossingen en niet in problemen. Onze eerste contacten waren middenin de Corona lockdown jan. 2021 maar dat weerhield Waterink er niet van om diverse tekeningen te mailen, aan te passen en wederom te mailen. Om uiteindelijk met een mobiele showroom jaja bij ons op bezoek te komen geheel volgens de destijds geldende Corona regels. Dit alles, uiteraard icm met een prachtige keukentekening voor een prima prijs, resulteerde in een behoorlijke gunfactor en dat gaf uiteindelijk de doorslag de keuken bij Waterink te kopen.
Wat een vakwerk. Alweer ruim een jaar geleden onze keukenkastjes als nieuw gemaakt.Folie er af en gespoten. Goede service, vriendelijke mensen met geduld. Een aanrader dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid