facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor waterfront

"Gelegen in het prachtige natuurgebied ‘De Punt’ en direct aan het Grevelingenmeer, is Punt-West Hotel & Beach Resort dé perfecte plek om volledig tot rust te komen en te genieten van ruimte en luxe. Of u nu een nachtje wilt verblijven in een hotelstudio of een langere vakantie wilt vieren in een villa, Punt-West heeft voor iedereen iets te bieden. Het resort is bovendien duurzaam en ecologisch opgezet. Zo past Oasis Punt-West goed in de omgeving dankzij het gebruik van natuurlijk materiaal. Hernieuwbare energie en plantaardige daken zijn slechts enkele voorbeelden van ecologische praktijken die kenmerkend zijn voor de duurzaamheid van Punt-West op lange termijn."
Adres: kabbelaarsbank 2j, 3253ME Ouddorp
Telefoonnummer: 0111627890
Stad: Ouddorp
Route: kabbelaarsbank 2j
Postcode: 3253ME


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hotelstudio Waterfront, De Punt Ouddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brouwersdam Events Brouwersdam Events 640 meter De nieuwe EventSpot van NL aan het strand: Brouwersdam.
Atrium Fitnessclub Atrium Fitnessclub 7 km Zat op de camping in Renesse en heb voor een maand een abonnement genomen op deze spo...
TCO, Toerclub Ouddorp TCO, Toerclub Ouddorp 8 km Vast trainingschema: Woensdag 19:00 uur (sporthal), Zaterdag 13:30 uur (sporthal) en ...
Sportvereniging de Kriekel Sportvereniging de Kriekel 8 km De kriekel is nu op een andere plaats
Evenementen v.v WFB Evenementen v.v WFB 9 km Op deze pagina zal de evenementencommissie van v.v WFB alle evenementen voor het seiz...
Stichting Vierspan Zuid Holland Stichting Vierspan Zuid Holland 9 km Heb zelf het vierspan mede opgericht. Een paar jaar geleden het stokje overgedragen a...
Recensies
Wij waren er met Oud en Nieuw. Vredig park, mooi uitzicht, heerlijk rustig, fantastische omgeving om met je hond te wandelen en een bijzonder sfeervol huis. In de omgeving niet heel veel te doen alhoelwe het dorpje Ouddorp best heel leuk is. En als je daar bent...ga absoluut naar Wijnbar Zus!! Speeltuin: Ben zelf de leeftijd van speeltuintjes al een paar jaar gepasseerd ;- maar heb je wel gezien. Geschiktheid voor honden: Prachtige omgeving om te lopen met je hond, ze moeten echter overal aan de lijn, ook in het bosgebied Picknickgebied: Heb genoeg picknick tafels gezien
Prachtige Locatie, er was geen kaart dus de lunch items werden verteld. Wij kozen voor: 4 muntthee, 2 warme chocolademelk en 6 lunchbroodjes en rekenden een verassende €104,- af. Op mijn vraag of dit klopte werd volmondig "Ja" gezegd. Ons advies: denk na of je dit prijsniveau wil, rij anders een paar kilometer verder.
Restaurant Zeven is gastvrij en van woensdag tot en met zondag geopend. Ook honden welkom. Gezellig ingericht en lekker eten.
Tip: vraag bij het boeken of er tijdens je verblijf toevallig ook een feest wordt gegeven……wij zijn er een weekend geweest en op vrijdag was er een bruiloft blijkbaar is het een trouwlocatie wat voor het bruidspaar fantastisch is! en tot in de nacht was er een feest in de brasserie. Als je dan denkt dat je lekker kunt slapen en van de rust kunt genieten, dan valt dat wel een beetje tegen. Als het ons was verteld bij het inchecken zou dat al fijn geweest zijn. Wij zaten in een hotelstudio met ‘landzicht’ wat betekent dat je in ons geval tegen de bosjes aankijkt. De studio was verder prachtig, leuk en praktisch ingericht met een prima bed en fijne douche. Het ontbijt was uitgebreid en hartstikke lekker! Het resort ziet er heel mooi uit en de vila’s lijken me ook geweldig. Voor een weekend was het zeker leuk behalve het feest, bij een langer verblijf zou ik niet voor dit resort kiezen. Omdat het best prijzig is, geef ik deze kritische review. Ik hoop dat de lezer er iets aan heeft.
Erg mooi en wijds opgezet park met luxe accommodaties. We verbleven in een waterfront studio. De Studio was modern ingericht en was erg schoon. De zon kwam op aan de kant van de slaapkamer en het terras waardoor je een mooi uitzicht had. Ontbijt was erg goed verzorgd en zo kon je goed je dag beginnen!
Voor de prijs en kwaliteit klopt totaal niet. De koffie tot 2x toe koud. De kroketten waren zo lauw dat je snel moest eten. De asbakken vol en er stond vermoedelijk nog flessen van de avond ervoor achter tafelpoten. Voor wat ze uit willen stralen ,wat je krijgt en wat je moet betalen . Klopt totaal niet.
Mooi en rustig park. Zeer vriendelijk personeel. Minpuntjes. Geen airco en wij vonden het restaurant waar wij konden ontbijten niet zo proper. Vloer was echt vuil.
Uitstraling van het park is geweldig! Alles prachtig ingericht en schoon. Mooie ligging en je kan er heerlijk afkoelen in het meer. Verbeterpunten: Het ontbijt, niet erg uitgebreid voor wat je voor de accomodatie betaald hebt, dan verwacht je wat meer keuze. Restaurant, vrij prijzig en weinig keuze op de menukaart. Kortom prima accomodatie alleen het eten kan véél beter!
Hier gegeten, echt een mooie plek en het eten smaakte goed. Ik vond de prijs kwaliteit niet kloppen. De prijs kwam niet overeen met de producten op het bord naar mijn mening. Ook liep de service niet lekker, bestelling ging verkeerd, veel dingen vergeten. Bestek werd op tafel gezet in een emmer, klopte ook niet met hoeveel mensen we waren. Het viel de bediening ook op en we kregen een fles wijn van ze. Heel eerlijk iets te overpriced door de mooie locatie.
Prachtige ligging, sfeervol ingericht zowel binnen als buiten. Nette bediening, eten redelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid