facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waterfront Bar

Waterfront Bar
Adres: Veluwezoom 45 , Almere 1327 AK, NL
Telefoonnummer: 036 800 0800
Stad: Almere
Route: Veluwezoom 45
Postcode: 1327 AK



op zoek naar gerelateerd: waterfront antwerpen, waterfront antwerpen restaurant
Recensies
Gisteren met een groep van 11 personen gegeten bij van der Valk. Eten was heerlijk maar er zijn zeker punten voor verbetering. Omdat we met een grotere groep waren hadden we 2 tafels gekregen, los staand van elkaar. Dus aan de ene kant een groepje en aan de andere kant een groepje. Niet heel gezellig.. uiteindelijk de tafels maar gewoon tegen elkaar aan gezet. Vervolgens drankjes besteld, je vraagt om extra water en kan daar vervolgens 20 minuten op wachten want het was vergeten. Kan gebeuren natuurlijk maar niet zo netjes. Vervolgens komt het voorgerecht en word aan 1 tafel brood neer gezet en aan de andere kant niet, we vragen om extra brood en dit komt zoals we al voorspelden nadat we het voorgerecht op hadden. Verder prima service van een leuke jonge vrouw die ons bediende en goed er best deed. Vervolgens wil je afrekenen 'nee sorry dat kan alleen mijn collega, 2 minuten dan is die er' na 9 minuten is die er nog niet. Komt gerend binnen, zegt geen boe of bah. Gooit de bon bij de jonge dame en dan mag zij wel ineens afrekenen. Het zal wel een gastheer of een hoger iemand zijn geweest maar totaal GEEN voorbeeld! De jonge dame voelde zich hier ook echt onprettig bij en totaal geen service. Vervolgens ga je betalen, er word 11x een driegangenmenu berekend maar sommige hadden geen voorgerecht en andere geen dessert. Maar toch 3 gangen rekenen. Ook niet echt een service van van der valk. We kwamen er graag als gezin maar na vanavond helaas niet meer in Almere. De dame echt heel vriendelijk en met de instelling die zij had kan je wel 5 sterren krijgen maar helaas verpesten andere het voor de gehele sfeer.
Het hotel heeft een prima ligging en is mooi vormgegeven. De service is niet wat ik van van Der Valk gewend ben. Reservering/inchecken We hadden bij de reservering aangegeven 15:00 uur aan te komen en het liefst nog eerder in te checken. Hierop netjes een mail terug gehad dat eerder dan 15:00 niet gegarandeerd kon worden maar in ieder geval 15:00. Bij aankomst werd gevraagd naar de naam en werd er gebeld. De housekeeping was nog niet klaar met de kamer, dat zou 15 minuten duren, en we konden op het bankje samen met meerdere andere gasten die ook zaten te wachten gaan zitten wachten tot we geroepen werden. Na 30 minuten zelf maar eens gaan vragen of hij nu eindelijk klaar was. Er werd aangegeven dat hij inderdaad al langer klaar was zonder signaal naar ons toe dus. Zonder verdere uitleg over het hotel werden we de deuren door verwezen en konden we naar onze kamer op zoek. Deze was zichtbaar snel schoongemaakt kussens op de bank niet netjes, stof op de kasten, viezigheid in de koelkast. De Kamer - Diamond Suite De kamer zelf is mooi vormgeven en voorzien van de nodige faciliteiten. Na lang zoeken naar een afstandbediening voor de tv bleek deze te ontbreken en werd deze bij navraag bij de receptie nabezorgd. Een instructie voor de verschillende faciliteiten bluetooth audio, sauna, stoomdouche zou wenselijk zijn in de kamers. Een tweepersoonsmatras op een tweepersoonsbed is wel een verbeterpunt, aangezien de matrassen nu uit elkaar schoven. De bank in de kamer is fijn in combinatie met de twee tv's, maar wel erg hard. De douche in de suite was mooi groot en lekker warm, net als het bad. Sauna en stoomdouche werkten erg goed. Zwembad Het zwembad is mooi vormgegeven en ruim. Je hebt als gasten niet snel overlast van elkaar. Alleen ontdekte een medegast hier dat er een lamp uit de wand van het zwembad was gevallen en er een elektriciteitskabel los hing in het water. Een mogelijk erg gevaarlijke situatie, die door de medegast gemeld is bij de receptie. Maar alle gasten hebben op dat moment het zwembad wel verlaten. Diner/ontbijt Tijdens ons verblijf hebben we gebruik gemaakt van het diner. Er was goede bediening en het eten was erg lekker. De petit grand desert is zeker aan te raden als afsluiter. Bij het ontbijt arriveerden we om 10:00 uur. Er was toen helaas al erg veel leeg en de warme gerechten zoals de poffertjes lagen er al erg lang en waren helemaal hard. Al met al een verblijf wat leuk was, maar waarvan ik bij van der Valk anders gewend ben. Ook gezien de prijs-kwaliteit verhouding.
Hotel en kamers waren prima in orde,echter we waren met hele grote groep 40 + mangezellig aan het drinken in de bar en die ging sluiten om 00:00 uur. Om half twaalf konden we al niets meer bestellen,terwijl we twee weken daarvoor tot half drie 's nachts heerlijk hebben gefeest,zelfde locatie en ook op de zelfde dag De manier waarop we "eruit gezet" werden was ook hoogst onplezierig en onaangenaam met name door de vrouwelijke manager daar.
Tijdens ons verblijf in de mindervalide kamer, hebben we elke dag meerdere keren moeten bellen met de receptie, daar ons tv op de kamer niet werkte. Elke dag kwam wel een technisch medewerker langs om te kijken, het probleem werd niet verholpen. 2 januari weer gebeld of iemand langs kon komen, en een mannelijke receptionist heeft opgenomen en helaas is niemand dit keer langs geweest. Ik kon nogmaals bellen, maar ik was het beu. Een tv op een hotelkamer hoort het gewoon te doen en de afstandsbediening die 10 keer bekeken is, hoort gewoon te werken. Alles overziend zijn wij dit keer niet echt tevreden na een verblijf vanaf 28 dec tor en met 3 januari. De douche /toilet heeft een deep cleaning nodig bij de mindervalide kamer. Er zijn meerdere aandachtspunten. Het hotel is prachtig en de personeel is service gericht.
Verschrikkelijke service! Niet aan te raden boek je een suite voor je vrouw samen werkt de stoomcabine niet! Arrogante medewerkers! Niet vriendelijk komen het probleem niet oplossen als je om iets vraagt gaan ze in discussie als je bij check out aangeeft dat het verschrikkelijk was en niemand voor de stoomcabine kwam.. dus wij hebben geen gebruik kunnen maken! Hij stonk ook! Enorme tegenvaller 1 jaar terug was het toch heel anders!! Niet aan te raden! Voor de info we kregen 30 euro terug voor het ontbijt wat afschuwelijk was! Dus nooit tevreden geweest en ze kwam nog even telefonisch discussiëren dat de stoomcabine werkte maar je hebt zelf de melding gezien en je collega is niet geweest dus wij hebben geen gebruik kunnen maken van die stinkende cabine! Een oplossing per mail? Ja tuurlijk zo lijkt het voor andere alsof wij er samen uit zijn gekomen maar nee hoor! Wij zijn niet tevreden! De compensatie weegt niet op met wat voor slechte verblijf wij gehad hebben!
Wij blijven fan van Valk hotels af en toe is er ruimte voor verbetering uiteraard maar over het algemeen is de ervaring goed. De prijzen van het restaurant zijn echter wel schrikbarend duur geworden lunchen was altijd leuk maar hangt nu echt een flinke prijs aan. Bijna €10,00 voor een tomatensoep en €14,- voor een broodje carpaccio dat is echt te duur! Ons geliefde 12 uurtje is ook nog weg. Erg jammer.. begrijpen de duurdere tijden maar de prijzen moeten wel enigszins redelijk blijven.
Sluit al je spullen goed af! En vergeet niks in het hotel anders ben je het kwijt. Leer jasje laten hangen, de volgende dag was het jasje weg! Housekeeping had niks gevonden maar er waren in de tussentijd geen nieuwe gasten ingecheckt. Receptie wist ook van niks. De receptie wordt bemand door onervaren dames daar is niks mee maar ze schieten echt te kort in hun communicatievaardigheden! De receptie teamleider Kim suggereerde zelf dat ze er niet van op aan kon dat ik inderdaad een jasje had laten hangen ongekend!. Zowel de kamers als de entourage is in orde; echter als 4 sterrenhotel ben je nergens meer als je Housekeeping niet te vertrouwen is en de andere afdeling in dit geval de receptie niet in staat is om adequaat om te gaan met dit soort zaken. Heel erg zonde!
Mooie kamer met goede bedden en luxe badkamer. Vriendelijk personeel. Prima ontbijt. 2x diner genuttigd. Eerste keer goed en de tweede keer iets minder. Bij het personeel liep het niet vlekkeloos. Organisatie was even zoek. Personeel wist herhaaldelijk niet naar welke tafel de gerechten moesten. Prachtig restaurant, maar rond de plek waar wij zaten zeker niet schoon. Veel stof op lampen en ook spinrag gezien. Kamer daarentegen super schoon. Ons verblijf was goed, maar in het restaurant valt nog wel wat te verbeteren.
Aanbieding 3 nachten voor de prijs van 2 nachten. Na 2 nachten werd ik onwel en wilde naar huis. Misselijk en duizelig. Ik begrijp dat er regels zijn maar dit was een onverwachte situatie voor mij en kund, waardoor ik een middag en nacht gemist heb. Menselijk en begripvol is ver te zoeken. Na overleg van 30 sec werd gezegd je kan naar huis. Hoeft niet extra te betalen. Ik vroeg wat ze bedoelen want ik heb al alles online betaald. De vraag was of ik gedeeltelijk van mij geld terug kan krijgen. Wjj hebben niet van het hotel en het zwembad kunnen genieten. Als is dat 25 euro. Nee en nogmaals de regels werden uitgegeven. Ik ben naar huis gereden, maar had geen fijn gevoel. Je praat niet met een robot maar klantenservice. De volgende dag heb ik gebeld en navraag gedaan. Er werd 25 euro aan eten aangeboden als ik weer een boeking zal doen van 2 personen dat 360 euro kost. Dit vind ik zo onredelijk omdat het om deze boeking gaat niet om een volgende boeking die ik misschien niet zal doen. Bovendien moet ik 300 euro betalen voor eten twv 25 euro. Ik zou graag mn geld gedeeltelijk terug willen.
Slechte service en klantvriendelijkheid, mijn schoenen ben ik vergeten in mijn hotel kamer, waarop ik de receptioniste belde om te laten weten dat ze daar lagen… Vervolgens nu bijna 2 maanden later nog steeds niks ondernomen en schuiven ze het af bij het schoonmaak bedrijf. Dit is niet de service van een 4 sterren hotel!! Ook geven ze er niks om en moest ik wekelijks bellen voor een update. Ik zou er geen 2e keer heen gaan, normaal gesproken word zoiets gelijk opgelost en afgehandeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid