facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Water Adventure Camp

Water Adventure Camp

Info

WAC: Leer in 4 dagen windsurfen EN zeilen! Bivakkeer samen in het basiskamp met kampvuur! Daarbij doe je alles rondom en op het water! Wordt WACCER!

Geschiedenis

Een 4 daags Watersportkamp dat heet: 'Water Adventure Camp'. Tijdens het kamp zullen er verschillende watersporten beoefend worden.
Aanvang: Zondag 13:00
Einde : Woensdag om 12 uur

Adres: meerweg 13, 9312 TC Nietap
Telefoonnummer: 0594512073
Stad: Nietap
Route: meerweg 13
Postcode: 9312 TC


Recensies
Mijn partner en ik hebben ons bruiloftsfeest hier gevierd met diner en feest. De samenvatting is dat het geweldig georganiseerd was! Lunch: Toen we aankwamen hebben we eerst van een lunch met onze ceremoniegasten genoten. De lunch bestond uit soep, luxe belegde broodjes en een vegetarische kroket. Daarnaast was er voor de ceremonie gasten onbeperkt drinken. Avondeten: We hadden een 7 gangen avondeten in tapasstijl uitgeserveerd dor de bediening met daarna nog een dessert. Het menu was speciaal voor onze bruiloft samengesteld. Op ons verzoek om de helft vegetarisch en de andere helft met biologisch vlees te maken werd enthousiast gereageerd. Ook de dieetwensen van onze gasten waren geen probleem; deze gasten waren erg tevreden over wat er voor hen was bereid. Feest: Tijdens het feest was de bar onbeperkt voor alle gasten en werden er snacks rondgebracht voor de gasten. Overal hebben mijn partner en ik in de voorbereiding en de uitvoering de communicatie als erg goed en vriendelijk ervaren. Al onze wensen konden ingewilligd worden, er werd ook vanuit Cnossen goed meegedacht over het programma en er was veel flexibiliteit in de voorbereiding. We zouden iedereen aanraden om feesten hier te vieren. De locatie is fantastisch, het personeel is professioneel en alles wordt ontzettend goed verzorgd!
Onze kinderen logeren ieder jaar met camper. Prima plek, een aanrader. Kleinkinderen genieten van het water. Praxhtig ruime plekken. Voor opa en oma een fijne plek om ze te bezoeken. Prima restaurant. We vierden ons 50 jarig huwelijksfeest met sloep huren.Kamers: 5/5
Mooie schone accommodaties met veel ruimte eromheen. 3 sterren voor kamers want schuifpui was stuk en een raam sloot niet maar neem aan dat dit vlot gemaakt zal worden. Activiteiten in de buurt: Vlak aan Leekstermeer, dus daar van alles te doen maar ook prachtig om te wandelen/fietsen.
Perfecte plek voor het huren van een boot. Het Leekstermeer is vrij groot plus de wateren eromheen bieden genoeg ruimte voor een dagje varen.
Voor de 2e keer hier als campinggast. 3 jaar geleden ook geweest en zijn toen naar voren gevlucht met de caravan. De achterzijde van de camping was toen nog moerassig, vol riet en gras en vochtig. Hierdoor was het 's avonds een invasie van muggen knot. Nu 3 jaar later is dit de uitbreiding van de camping. Hierdoor is het riet en gras grotendeels verdwenen. De plaatsen die hier ontstaan zijn SUPER! groot. Je hebt hem voor je zelf maar er kunnen met gemak 3 grote caravans met auto staan. En van de muggen geen spoor meer. Verder alles top aangelegd! Iedere plaats een eigen aanleg/vissteiger. Erg goede wifi verbinding. Alle plaatsen een tappunt met afvoer en stroom. Zelfs 16 amp. En dat alles incl.! Douches nog zijn wat ver weg. Maar ik kan me voorstellen dat dit met de verder ophanden zijnde uitbreiding ook dit wordt aangepakt. Ondanks de kindvriendelijkheid vind je hier de rust van een senioren camping CNOSSEN TEN TOP!
Leuke camping, goed gelegen aan het Leekstermeer, allerlei watersporten te beoefenen, goed materiaal en goede begeleiding. Camping is schoon en overzichtelijk. De Onlanden is een prachtig natuurgebied! Wel snel last van veel hele kleine muggen. Hoofdgebouw sanitair netjes en schoon, noodvoorziening sanitair minder schoon en erg klein. Mannen en vrouwen niet gescheiden. Vonden wij een minpunt, helaas. Al met al, zeker wel een camping waar we terugkomen!
Een beetje jammer van dit jaar voor het eerst weer even varen dachten we gaan even een snakje halen is het alleen voor de camping gasten die daar kunnen eten nou ik leg mijn boot daar niet meer aan de stijger
Vandaag met 2 kleinkinderen naar cnossen aan het leekstermeer geweest. Lekker warm met een licht briesje Op het meer was een groepje kinderen aanhet zeilen De kleinkinderen hebben genoten van een kanotochtje Wij hebben lekker op het terras wat gedronken en daarna gezamenlijk geluncht Een heerlijk pitabroodje met zalm Op het meer en het terras was het vrij rustig De bediening was heel vriendelijk maar niet altijd even allert op nieuwe gasten
Als u wilt zwemmen in het leekstermeer is dit éèn van de weinige plekken met een soort strandje. Het is beperkt maar best ok. Voor de aller jongste is er een strandje, maar voor de rest is en een tweetal grasveldjes. De kade is beschoeid met een steiger. Het grootste deel van het meer is zo ondiep dat een volwassene kan staan. Sowieso in de zuidkant van het meer het meest toegangkelijk voor niet campinggasten
In restaurant gegeten. Best lekker en mooie locatie, maar nogal overpriced. Mixed grill gehad. Lekker vlees, goed klaargemaakt. Zoontje had de hamburgertjes. Salade moet je apart bestellen. Bediening zijn hele lieve maar erg jonge meisjes die het niet helemaal in de macht hadden. Totaal 100 euro kwijt met zijn drieën. Als dat 75 was geweest zou ik waarschijnlijk nog eens terugkomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid