facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WatchWorks Haarlem

WatchWorks Haarlem

Info

Selling vintage and Pre-Loved watches.
Focusing mostly on Rolex and Omega but other wonderful brands are also available at WatchWorks Haarlem.

Geschiedenis

Selling vintage and pre loved watches and watch accessories via our website and webshop (coming soon). Personal viewing of a watch is possible by appointment only. Our collection can be viewed online at www.watchworkshaarlem.com



"WatchWorks Haarlem specializes in the sales of high-end vintage and pre-loved watches. Our preference, expertise and watch passion is with the brand Rolex, but other watches are also available for sale. Watch brands like Audemars Piguet, Cartier, IWC, Omega, Patek Philippe and Universal Geneve are all watches we've sold, or are for sale at the moment.We are also proud to mention we offer our very own signature watch straps. All straps are made from either the best quality Nubuck or Grained leathers. All straps are made by hand in France by the best tannery and finest craftsmen and woman in the business.All of our watches are fully serviced by highly trained, professional watchmakers, and are sold with our 24 month warranty."
Adres: 2031BH Haarlem
Telefoonnummer: +31 (023) 750 51 94
Stad: Haarlem
Postcode: 2031BH


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Horloges Haarlem, Amsterdam Vintage Watches
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Kroewe Studio Kroewe 2 km Gaaf relatief nieuw merk ontdekt! Super leuk persoonlijk contact gehad, kon gezellig ...
Zoete Sieraden Zoete Sieraden 2 km Kleurrijke handgemaakte ZOETE SIERADEN voor kinderen, zoals: armbanden, kettingen, oo...
ByNouck ByNouck 3 km Kom hier vaak voor mijn werkFedex . Zeer klantvriendelijk en gezellige winkels
Rames Second Life Rames Second Life 3 km Beste winkel in Haarlem om unieke sieraden goedkoop te scoren
Thom John Thom John 3 km Thom John is a Dutch designer of sustainable high-end jewelry
MAMALOVES MAMALOVES 4 km Een jaar geleden een ketting aangeschaft. De ketting draag ik dag en nacht. En na een...
Bijzonderemanchetknopen.nl Bijzonderemanchetknopen.nl 5 km Manchetknopen die ons een glimlach op het gezicht of zelfs een luide lach bezorgen. #...
Recensies
Via via ben ik met Farid in contact gekomen en heb na een leuke- en informerende middag, een prachtig horloge bij hem gekocht. Zijn kennis en vriendelijke insteek en lekkere koffie ; maakte dat ik juist bij hém, mijn nieuwe horloge wilde te kopen. Na enkele jaren het horloge teruggebracht voor onderhoudt en reparatie. Niet alleen de prijs bleek scherp ingezet, ook mijn horloge was gepoetst en glom weer als nieuw! Al met al een hele goede ervaring, die ik graag met anderen wil delen!!
Mijn eerste vintage horloge bij WatchWorks Haarlem aangeschaft. De deskundige en prettige begeleiding van Farid gaven mij direct een fijn gevoel. Via een persoonlijke ontvangst met uitgebreide toelichting over het horloge was de aankoop een uitermate prettig proces. Ook na aankoop biedt WatchWorks Haarlem uitstekende service voor onderhoud en reparaties. Hiermee onderscheidt WatchWorks Haarlem zich en bij de aanschaf van een volgende horloge zal ik zonder twijfel weer bij Farid aankloppen.
Een geweldig goede zaak met extreem goede service en communicatie. WatchWorks Haarlem heeft echt een hart voor vintage horloges. 'Buy the seller' komt hier helemaal tot zijn recht! WatchWorks levert alleen maar perfectie, en heeft geen massa is kassa mentaliteit. En als laatste: er is erg goede koffie ;
In mijn zoektocht naar een eerste vintage horloge ben ik via een goede vriend met Farid in contact gekomen. Farid heeft deze eerste spannende ervaring tot een enorm prettige weten te maken. Het is fascinerend om Farid te horen praten over horloges; een echte purist. Ik ben erg blij dat ik mijn eerste aankoop bij Watchworks Haarlem heb mogen doen en raad Farid dan ook ten zeerste aan. @Farid; bedankt! Wie weet tot snel.
Zeer positieve ervaring met Watchworks Haarlem , veel kennis van Vintage horloges en gaat echt voor authenticiteit en kwaliteit van de aangeboden horloges . Daarnaast is Farid een ontzettend eerlijke en oprechte verkoper . Wat vaak gezegd wordt in de horloge wereld “buy the seller”hier zeker van toepassing . Aanrader !!
Fantastische zaak voor de liefhebber. WatchWorks heeft een ongeëvenaarde kennis van vintage horloges gekoppeld aan een uniek aanbod. En het allerbelangrijkst, Farid is een zeer vriendelijke man die echt de tijd voor je neemt. Ik kom zeker terug!
Vandaag een prachtige Omega gekocht bij Farid van watchworks! Super aardige kerel. Veel gepraat over horloges onder het genot van lekkere koffie en mocht verschillende horloges passen. Heel fijne ervaring gehad, en wat een prachtig horloge! Ik kan watchworks van harte aanbevelen! Je ziet ons zeker nog eens terug Farid!
Na lang zoeken heb ik mijn kapotte Rolex voor reparatie naar Farid van WatchWorks Haarlem gebracht. Ik wilde het horloge weer in originele staat terug. Farid heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hij is zeer deskundig, geeft onafhankelijk advies en neemt alle tijd voor je. Ik kreeg het horloge weer als nieuw terug. Top service voor een eerlijke prijs! Een aanrader voor elke Rolex liefhebber!
Prachtig vintage horloge gekocht bij WatchWorks Haarlem. De website is aantrekkelijk vormgegeven en geeft goed inzicht in het aanbod mooie en zeer gedetailleerde foto's zijn erg behulpzaam. Nadat ik een afspraak had gemaakt, nam eigenaar Farid uitgebreid de tijd om het horloge te laten zien. Farid kan heel enthousiast over de horloges en accessoires die hij verkoopt vertellen. Groot pluspunt is ook de garantie en service. De secondewijzer van mijn horloge bleek schokkerig te lopen, en dat is door het atelier waar Farid mee samenwerkt vakkundig opgelost. Een uitstekende ervaring!
Farid is een kenner pur sang. Nog belangrijker is dat hij de tijd voor je neemt ongeacht de reden van je bezoek. Persoonlijk geef ik ook de voorkeur aan iemand die zich onderscheidt door zijn service, producten en kennis tov het schreeuwen van alle daken hoe geweldig ze zijn. Tot nu toe heb ik alleen horloge kunst en bandjes z'n Molequin aanbod van bandjes is geweldig bij Farid gekocht, maar de aandacht en tijd die je van hem krijgt geeft je het gevoel dat je altijd welkom bent. Het is voor mij dan ook een kwestie van tijd wanneer ik een horloge bij hem koop. Ben je op zoek naar een vintage horloge en is kwaliteit en service voor jou belangrijk: WatchWorks Haarlem is the place to be!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid